کد خبر 50411
۱۳۹۳/۱۲/۰۵ ۱۳:۰۶

آخرین وضعیت سایه در تولد 87 سالگی

ساعت24- حال هوشنگ ابتهاج (ه.ا. سایه) که این روزها سالگرد تولد 87 سالگی اوست رو به بهبود است.
همسر این شاعر پیشکسوت ساکن آلمان گفت: ایشان هنوز از بیمارستان مرخص نشده‌اند اما حال‌شان خوب و رو به بهبود است.

او افزود: پزشکان حال ایشان را خوب ارزیابی کرده‌اند اما گفته‌اند باید چند آزمایش دیگر بر روی‌شان انجام شود و بعد از بیمارستان مرخص شوند.

به گزارش ایسنا، هوشنگ ابتهاج که ششم اسفندماه سال‌روز تولد ۸۷ سالگی اوست، چند روزی‌ است به علت بیماری ریوی در بیمارستانی در شهر کلن آلمان بستری شده است.

هوشنگ ابتهاج متخلص به ه. الف. سایه ششم اسفندماه ۱۳۰۶ در شهر رشت به دنیا آمد. کتاب‌های «نخستین نغمه‌ها»، «سراب»، «سیاه‌مشق»، «شبگیر»، «چند برگ از یلدا»، «یادگار خون سرو» و «تاسیان مهر» از آثار این شاعرند. تصحیح او از دیوان حافظ نیز از تصحیح‌های معروف است.

ابتهاج در رادیو هم فعالیت داشته و تعدادی از غزل‌ها، تصنیف‌ها و شعرهای او توسط موسیقی‌دانان ایرانی نظیر محمدرضا شجریان، شهرام ناظری و حسین قوامی اجرا شده‌ است. تصنیف خاطره‌انگیز «تو ای پری کجایی» و تصنیف «سپیده» (ایران ای سرای امید) از شعرهای سایه است.

جایزه‌ کتاب سال شعر «خبرنگاران» قرار است در نهمین دوره‌ برگزاری خود از یک عمر فعالیت شعری «امیرهوشنگ ابتهاج (ه.ا. سایه)» تجلیل کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک