کد خبر 51183
۱۳۹۳/۱۲/۰۹ ۱۰:۰۱

محدودیت بودجه، دلواپسی آموزش و پرورش

ساعت24- معاون دفتر پیشگیری از آسیب‌ های اجتماعی سازمان بهزیستی به نقش آموزش و پرورش در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از جمله تهدیدات فضای مجازی برای نوجوانان اشاره و تصریح کرد: باید سهم بزرگی از امر تربیت و پرورش در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار بگیرد، البته آموزش و پرورش نیازمند تحول ساختاری و سرمایه گذاری موثرتر است.
فرهاد اقطار در گفت‌وگویی، با بیان اینکه سهم بزرگی از امر تربیت و پرورش باید در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار بگیرد و البته این امر مستلزم بودجه بیشتری است اظهار کرد: اگر روی این موضوع کار نشود مشکلات و آسیب های اجتماعی دامنه پیدا می‌کنند.

وی افزود: در حالی که در کشورهای دیگر بیشتر منابع بر روی نیروی انسانی سرمایه گذاری می‌شود، اما ما هنوز نفت برایمان مهم است و منابع انسانی کمتر مهم است، به همین خاطر آموزش و پرورش هم دلواپسی‌هایی دارد که محدودیت بودجه از عوامل موثر آن است.

معاون دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی با بیان اینکه از سوی دیگر آموزش و پرورش نیازمند تحول ساختاری است عنوان کرد: طرز تفکر، دیدگاه ها و نگاه حاکم در آموزش و پرورش باید تغییر کند و نو بشود. باید بهترین نیروها استخدام این وزارتخانه باشند و حقوق و مزایایشان بهتر از این باشد.

اقطار تصریح کرد: سیستم آموزشی دچار اشکالاتی است. به عنوان مثال پشت سر هم نشستن دانش آموزان بروی نیمکت‌ها در دنیا جمع شده است. رویکرد ذهنی نیروهای آموزش و پرورش هم باید تغییر کند. سالهاست مشاهده می‌کنیم مدیران عوض می‌شوند اما زیرمجموعه‌ها هیچ تغییری نکرده‌اند. در سطوح پایین‌تر همکاری وجود ندارد و معمولا لایه‌ها و طرح‌های نوین کمتر پیش می‌روند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک