کد خبر 52358
۱۳۹۳/۱۲/۱۳ ۱۲:۴۴
یک تهیه‌کننده با اشاره به چینش اکران نوروزی مطرح کرد:

اجحاف در حق بخش خصوصی سینما

ساعت24- تهیه‌کننده فیلم «عصر یخبندان» چینش اکران نوروزی سینماها را اجحاف در حق بخش خصوصی دانست.
منصور لشکری‌قوچانی ، گفت: در حالی که متقاضی اکران فیلم «عصر یخبندان» در نوروز بودیم اما به ما اعلام شد از بین فیلم ما و «رخ دیوانه»، یک فیلم می‌تواند اکران شود که «رخ دیوانه» را انتخاب کردند، فیلمی که ۵۰ درصد آن دولتی است.

وی افزود: دولت تدبیر و امید باید به نفع بخش خصوصی رأی بدهد، ضمن اینکه من اعتقاد دارم اکران این دو فیلم با هم رقابت را بیشتر می‌کرد. این رقابت به نفع سینما خواهد بود و فروش بالا خواهد رفت.

این تهیه‌کننده ادامه داد: بازگشت سرمایه برای من بسیار مهم است. یک میلیون فروش فیلم در فروردین‌ماه برابر با یک و نیم میلیون فروش درمهر است و برای من که با سرمایه شخصی فیلم می‌سازم، دیگر توانی برای ادامه راه باقی نمی‌ماند و حتما باید سرمایه‌ام برگردد تا فیلم بعدی را بسازم.

وی با تأکید بر اینکه در زمانی که سینما نیاز به آرامش دارد باید تصمیمات درست گرفته شود، گفت: آقای ایوبی از فیلم ما خوشش آمد و تشکر کرد. به خاطر همین ،توقع کمک داریم. همین الان حدود ۵۰ سینمای آزاد برای اکران «عصر یخبندان» اعلام آمادگی کردند و بسیاری از سینماداران علاقه‌مند به اکران فیلم هستند، اما این کار به سینما لطمه خواهد زد، ضمن اینکه نشان می‌دهد تصمیمات جمعی با منافع سینما همراه نیست.

لشکری‌قوچانی با اشاره به نمایش‌ «عصر یخبندان» در دانشگاه‌ها اظهار کرد: تا همین الان بیش از ۳۰ نمایش دانشگاهی داشته‌ایم و استقبال خیلی خوبی از فیلم شد و همین دانشجویان می‌توانستند مبلغ خوبی در نوروز برای فیلم ما باشند. فیلم هم نشان داد پتانسیل جذب مخاطب را دارد. ای کاش اگر دلشان برای من نمی‌سوزد برای سینماداران می‌سوخت که ۶۰ درصد از فروش فیلم به آن‌ها می‌رسد.

این تهیه‌کننده گفت: شنیدم که گفته‌اند چون این تهیه‌کننده سال گذشته «خط ویژه» را در نوروز اکران کرده امسال نمی‌تواند فیلمی را داشته باشد، در حالی که می‌بینیم سه سال ده‌نمکی فیلمش در نوروز اکران شد و کمک زیادی به رونق سینماها کرد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک