کد خبر 52560
۱۳۹۳/۱۲/۱۴ ۱۰:۱۱
نیکبخت در جمع خبرنگاران بیان کرد:

۲۰ ماه و دو روز از دنیا بی خبر بودم

ساعت24-دیپلمات ایرانی آزاد شده از چنگال تروریست ها در یمن، با بیان اینکه ۲۰ ماه و ۲ روز از همه دنیا بی خبر بودم، گفت: اگر تلاش های سربازان گمنام امام زمان (عج) و وزارت امور خارجه نبود، مسئله حل نمی شد.
نوراحمد نیکبخت پس از ورود به فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این لحظه برای من غیر قابل توصیف است، گفت: در تیرماه سال گذشته و در ساعت ۹:۲۰ صبح یکی از روزهای ماه مبارک رمضان که از خانه بیرون آمدم، در مسیر حرکت به سمت محل کارم در سفارت ایران در یمن دستگیر شدم.

وی افزود: ۲۰ ماه و دو روز به طور کامل از تمام جهان بی خبر بودم؛ شرایط بسیار سختی بود و من درباره هیچکس حتی خانواده ام اطلاعی نداشتم.

دیپلمات کشورمان در سفارت یمن درباره ماهیت گروه های تروریستی که توسط آنها ربوده شده بود، گفت: هیچ شناختی از هویت آنها نداشتم و کسی را ندیدم؛ من در حین انجام وظایف دیپلماتیک خودم در صنعا توسط افراد مسلح ناشناس و تروریست ربوده شدم و مدتی را به عنوان گروگان در دست آنها بودم.

نیکبخت با تشکر از سربازان گمنام امام زمان (عج) و نیز تلاش های وزارت امور خارجه برای آزادی وی، تصریح کرد: قطعا اگر تلاش های آنها نبود مسئله حل نمی شد.

وی همچنین از مقام معظم رهبری، رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و دیگر مسئولان دست اندرکار در این عملیات تشکر کرد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک