کد خبر 528104
۱۳۹۹/۱۰/۱۳ ۱۰:۲۵

افزایش عرضه در بازار سرمایه

ساعت 24-بازار امروز در اکثر نمادها با افزایش عرضه آغاز بکار کرد.
div>

بازار امروز شنبه (۱۳ دی ماه) در اولین روز هفته با افزایش عرضه در عمده نمادهای بزرگ و کوچک آغاز بکار کرد.

برترین صفوف تقاضا و عرضه در بورس و فرابورس در ۵دقیقه ابتدایی پیش گشایش

سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در ۱۳ دی ماه

سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در ۱۳ دی ماه

در گروه خودرویی‌ها نماد خودرو در قیمت ۲۹۹ تومان داد و ستد می‌شود. خساپا افت بیش از ۴ درصدی دارد و در قیمت ۲۱۵ تومان دنبال می‌شود. خگستر افت حداکثری را تجربه می‌کند.

در گروه بانکی‌ها وپست در سقف قیمت روزانه با صف خرید همراه است. وپارس در قیمت ۳۵۳ تومان افت ۳ درصد دارد. ونوین افت ۴ درصد دارد و در قیمت ۵۲۶ تومان قرار دارد.

در گروه فلزی‌ها فملی در قیمت ۱۳۷۷ تومان افت ۲ درصد دارد. فولاد در قیمت ۱۲۸۲ تومان افت بیش از ۳ درصد دارد. ذوب در قیمت ۴۶۱ تومان افت ۴ درصد را تجربه می‌کند.

افت ۱۵هزار واحدی نماگر بورس در ۱۰ دقیقه آغازین معاملات امروز

شاخص کل بورس تهران در این ساعت ۹:۱۰ در ارتفاع یک میلیون و ۳۸۲هزار واحد قرار گرفته است.

نمادهای ونیکی، کروی و وپست بیش‌ترین تأثیر مثبت و نمادهای فولاد، فملی و شستا بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

صف فروش خساپا برچیده شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک