کد خبر 534545
۱۳۹۹/۱۱/۲۷ ۱۳:۴۴

واکسن فایزر وارد شده است؟

ساعت24-سخنگوی گمرک ایران گفت: واکسن فایزر به کشور وارد نشده و طرح شایعاتی همزمان با ورود دومین محموله واکسن روسی با نام «اسپوتنیک V» خود موید اهدافی برای چندقطبی کردن جامعه است.
سید روح الله لطیفی، سخنگوی گمرک ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: واکسن فایزر به کشور وارد نشده و طرح شایعاتی همزمان با ورود دومین محموله واکسن روسی با نام «اسپوتنیک V»، خود موید اهداف و چندقطبی کردن جامعه است؛ به ویژه اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه ورود واکسن فایزر موضع گیری صریحی داشته‌اند.

وی نوشته است: اکنون همه کارشناسان می‌دانند که واکسن فایزر باید در دمای منفی ۷۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود و دارای شرایط خاص بسته بندی و حمل است؛ در حالی که واکسن‌های روسی وارده با هواپیمایی ماهان، در یخ خشک مخصوص و با بسته بندی مربوطه به کشور رسیده و تخلیه و ترخیص شده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک