کد خبر 54129
۱۳۹۳/۱۲/۲۱ ۰۲:۵۶

کلاهبرداری میلیاردی با دستگاه‌های کارتخوان

ساعت24-یک مرد با دستگاه‌های کارتخوان فروشگاه‌های اصفهان، کاشان و قم توانست کلاهبرداری ماهرانه‌ای انجام دهد.
r />هفته گذشته صاحب یکی از فروشگاه‌های شهر اصفهان با مراجعه به پلیس ادعا کرد مرد نا‌شناسی برای خرید سینمای خانگی به ارزش ۶۳ میلیون ریال از طریق دستگاه کارتخوان اقدام به پرداخت پول کرد و رسید آن را به من ارائه داد و از فروشگاه خارج شد، اما بعد متوجه شدم که پولی به حسابم نیامده و رسید خرید در واقع رسید مجدد دستگاه کارتخوان بوده است.
در حالی که پلیس برای ردیابی این شیاد وارد عمل شده بود با کلاهبرداری‌های مشابه دیگری مواجه شد.
سرهنگ ستار خسروی رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: بلافاصله در این زمینه پرونده‌ای در این پلیس تشکیل شد و موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
وی عنوان داشت: سرانجام مأموران با استفاده از تصاویر به‌دست آمده از این دزد وی را شناسایی و در عملیاتی ضربتی او را دستگیر کردند.
این مقام پلیسی افزود: این کلاهبردار که در تحقیقات اشکالات و اختلالات بانکی و دستگاه‌های کارتخوان را دلیل اشتباه دانسته و قصد بیگناه جلوه دادن خود را داشت وقتی در برابر کشف علمی روش مجرمانه اش و نحوه فریب فروشندگان توسط کارآگاهان قرار گرفت به ناچار به جرم خود اعتراف و علاوه بر کلاهبرداری در شهر اصفهان به انجام این روش در شهرهای کاشان و قم نیز اقرار کرد.
رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان در خصوص نحوه استفاده صحیح از دستگاه‌های کارتخوان عنوان داشت: به منظور پیشگیری از هرگونه سوء‌استفاده، سرقت و کلاهبرداری از طریق این نوع دستگاه‌ها به صاحبان فروشگاه‌ها توصیه می‌کنیم دستگاه‌های کارتخوان را در پیشخوان میز خود قرار داده، کارت را از مشتری دریافت و مبلغ را خودشان وارد کرده سپس از مشتریان بخواهند رمز خود را وارد کنند.
این مقام پلیسی با بیان اینکه درخواست رمز عبور کارت‌های الکترونیک از شهروندان توسط فروشندگان کاری اشتباه است، تصریح کرد: شهروندان نباید در حضور افراد دیگر رمز خود را با صدای بلند به فروشندگان بدهند بلکه باید از فروشنده درخواست کنند تا اجازه دهد رمز کارت را خودشان وارد کنند زیرا در غیر این‌صورت ممکن است توسط افراد سودجو و فرصت طلبی که از رمز آنها مطلع شدند مورد دستبرد قرار بگیرند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک