کد خبر 544338
۱۴۰۰/۰۲/۰۸ ۰۷:۲۱
چین و روسیه دیگر به ایران کمک نخواهند کرد

تهدید ظریف و ایران از سوی خبرگزاری روسی

ساعت 24 - کارشناس اصلی بخش فارسی خبرگزاری روسی اسپوتنیک ایران را تهدیدکرد دیگر روی همکاری روسیه در سازمان ملل متحد برای وتوی قطعنامه علیه ایران و دوستی چین حساب بازنکنند زیرا ظریف در فایل صوتی به وضوح روسیه را دشمن و آمریکا را دوست معرفی کرده است.
تهدید ظریف و ایران از سوی خبرگزاری روسی
dir="RTL" style="text-align:right">دراین نوشتن تاکید شده است " در حالی که سخنگویان دولت و وزارت امور خارجه تاکید دارند این فایل صوتی قرار نبود منتشر شود و فقط برای آرشیو و جهت اطلاع مقامات بعدی ضبط شده اما برخی باور دارند که این فایل صوتی عمدا منتشر گردیده است و بیشتر اهداف سیاسی و انتخاباتی پشت آن است."در این فایل صوتی چند نکته هم قابل تامل می باشد و آن این است که برخی بحث های مطرح شده در این فایل صوتی دقیقا همراستای تفکر جریانی که پشت تشکیلات ایران اینترنشیونال هستند می باشد.یعنی آقای ظریف مساله حمله به سفارت عربستان را محکوم می کند (یکی از خواسته های عربستان) ، نسبت به صداقیت روسیه (آقای لاوروف) در حمایت از ایران تشکیک به عمل می آورد (خواسته آمریکا) و نسبت به صداقیت آمریکا (جان کری) تجلیل به عمل می آورد (خواسته تیم بایدن برای ترمیم چهره تخریب شده آمریکا در ایران در دوران ترامپ) هر فرد ساده ای که این نوار را گوش دهد تصور می کند که روسیه همیشه نسبت به ایران نیت بد دارد و در مقابل برخی آمریکا همیشه نسبت به ایرانی ها نیت خوش دارد، و الآن ایران دوستان در آمریکا سر کار هستند.همچنین وی همکاری های نظامی ایران و روسیه در سوریه را زیر سوال می برد (خواسته اسرائیل و همه دشمنان ایران در منطقه) و به نوعی عملکرد شهید سلیمانی و یارانش در منطقه را نیز باری بر دوش ملت ایران معرفی می کند.

دراین نوشته اضافه شده است :باید توجه داشت هر کشوری منافع خاص خود را دارد و همانگونه که ایرانی ها برای منافع خودشان در سوریه تلاش می کنند روس ها هم منافع خودشان در سوریه را دارند و هنر در این است که دیپلماسی کشوری آنقدر اقتدار داشته باشد که بتواند منافع آن کشور را بستاند وگرنه قرار نیست کسی بیاید و دو دستی منافع را تقدیم کند.همچنین باید توجه داشت که این مساله به کل سیاست خارجی کشورها هم بر می گردد، هر کشوری در سطح بین المللی حساب و کتابهای خود را دارد ودر معادلات سیاسی هر کشوری به دنبال منافع خود می باشد.اگر ما ایرانی ها دیپلمات هایی نداریم که بتوانند منافع ملت ما را بستانند نباید گناه را گردن دیگران بیاندازیم.جناب آقای ظریف از خارج سیستم وزارت خارجه یا دولت وزیر خارجه نشده بود بلکه از نوجوانی در این سیستم بود و به خوبی با ساختار وزارت امور خارجه ایران آشنا بود و هیچ کس نمی تواند بپذیرد که وی از اینکه وزارت امور خارجه کاره ای نیست و تصمیم نمی تواند بگیرد و اختیار آن دست جاهای دیگر است صحبت کند وسعی کند ناکامی های دیپلماسی را گردن دیگران بیاندازد.اگر شخصی از کره دیگر آمده بود و وزیر خارجه شده بود شاید مردم این حرف او را قبول می کردند.می توان گفت تمام این مصاحبه به نوعی پالس هایی به غرب بوده که برخی در ایران هستند که با همکاری ایران با شرق که مورد توجه رهبری هستند همسو نیستند و باید به این تیم کمک کرد که در انتخابات آتی ریاست جمهوری سر کار بیایند.

با توجه به همه این موارد و صدها مورد دیگر در این گفتگو که ذکر آنها خارج از حوصله این مقاله می باشد می توان تصور کرد که قطعا هدف از انتشار این مصاحبه انتخاباتی بوده.

در حالی که برخی باور دارند که تعدادی می خواهند (هیچ بعید نیست حتی انتشار این مطالب برای آن باشد که چهره جدیدی برای داغ کردن تنور انتخابات رو شود تا برخی بتوانند از آب گل آلود ماهی بگیرند)، مثلا به مردم بگویند آهای مردم ببینید برخی هم هستند که مخالف سپاه و روابط با ایران با شرق هستند و یا کاندیدایی از سپاه رئیس جمهوری می شود یا باید به این یکی رای دهید، وگرنه به نفع چه کسانی است تا در شرایط فعلی که مذاکره کنندگان ایرانی در وین در حال مبارزه برای ستاندن حقوق ایران هستند بیایند و قویترین حامی ایران در این مذاکرات یعنی روسیه را برنجانند.آیا تصور می کنید بعد از این ماجرا چینی ها هم دیگر به ایرانی ها اطمینان خواهند کرد؟آیا کمک های روسیه به ایران در مقابل روزگویی های ترامپ در همین چند سال اخیر هیچ بوده؟حالا آمریکا و جان کری دوباره عزیز شده اند؟حد اقل صبر کنید توافقی امضا شود بعد از آنها تعریف و تمجید کنید.آیا نباید فکر کنید ممکن است به یکباره کار ما ایرانی ها دوباره به شورای امنیت کشیده شود؟یا شاید هدف این است که همه پل ها خراب شود؟

برخی سوال می کنند که چه شد سال 2010 در شورای امنیت بر علیه ایران اجماع به وجود آمد وقطعنامه 1929 صادر شد، وبعد سال 2011 قطعنامه 1984 هم تصویب شد، وهیچ کدام از اعضای دائم شورای امنیت از حق وتوی خود برای دفاع از ایران استفاده نکردند.آیا باز هم نیاز به توضیح است؟وقتی قبله برخی در همه شرایط آمریکا است چرا باید از کشورهای شرقی توقع حمایت داشته باشیم؟قطعا هم چند روز دیگر معلوم می شود کسی که نوار را لو داده قبل از لو دادن نوار به خارج رفته و بعد پیدا کنید پرتقال فروش را.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک