کد خبر 546270
۱۴۰۰/۰۲/۲۲ ۱۲:۲۱

روزانه چند تهرانی به خاطر کرونا میمیرند؟

ساعت24-عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به آخرین آمار فوتی های روزانه کرونا در تهران گفت: لغو طرح ترافیک سبب شلوغی چشمگیر خیابان ها شده و به میزان زیادی هم از آمار مسافران حمل و نقل عمومی نکاسته است.
زهرا نژاد بهرام، عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران درباره وضعیت کرونا در پایتخت اظهارداشت: آمار فوتی های کرونا علیرغم اجرای محدودیت ها هنوز حدود ۱۰۰ نفر در روز در پایتخت است و وضعیت هنوز هشداری و حاد محسوب می شود.

وی افزود: یک سوم از جانباختگان و مبتلایان به کرونا در تهران هستند و هرچند شیب ابتلا به کرونا کاهش یافته ولی هنوزشهروندان باید نسبت به رعایت پروتکل ها بسیار دقت کنند.

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: لغو طرح ترافیک سبب شلوغی چشمگیر خیابان ها شده و به میزان زیادی هم از آمار مسافران حمل و نقل عمومی نکاسته است و امیدواریم ستاد مقابله با کرونا اقدامات لازم را در این راستا انجام دهد و تناقصات در این زمینه رفع شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک