کد خبر 552250
۱۴۰۰/۰۴/۰۲ ۱۲:۳۶

عراق؛ حمله داعش به ایست بازرسی پلیس در کرکوک

ساعت24-منابع آگاه از حمله شماری از عناصر داعش به یک ایست بازرسی پلیس در کرکوک عراق خبر دادند.
منابع آگاه امنیتی عراق از حمله امروز (چهارشنبه - 23 ژوئیه) چند عضو داعش به یک ایست بازرسی در جنوب غرب استان کرکوک، شش نیروی پلیس زخمی شدند.

به نوشته پایگاه خبری «الآفاق»، یک منبع امنیتی اعلام کرد که شماری از اعضای گروه تروریستی داعش، امروز به یک ایست بازرسی پلیس فدرال واقع در میان دو روستای «تل خدیجه» و «ملاناصر» از توابع ناحیه «الرشاد» در جنوب غرب کرکوک حمله کردند که طی آن شش نیروی پلیس زخمی شدند.

از سوی دیگر، «ناظم الشمری» معاون حزب «الجبهه العربیه» در کرکوک، امروز درباره توطئه سیاسی که پیش از انتخابات علیه این استان چیده شده، ابراز نگرانی کرد.

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه»، تصریح کرد:«گام نخست، هماهنگی مشترک میان پیشمرگه و ارتش عراق، عدم تغییر کادر کمیساریای عالی انتخابات بود که از سوی طرف‌های صاحب‌نفوذ اداره می‌شود».

الشمری در ادامه به دستکاری در پروژه ها و بودجه‌های بازسازی در این استان اشاره کرد و گفت که این امر به به توانمندسازی احزاب سیاسی با هزینه کسانی که نفوذ ندارند، منجر می‌شود.

این مقام عراقی تاکید کرد که کرکوک برای تجارت یا فروش نیست و هرگونه تلاش برای برای بازی با سرنوشت آن، بر او وضعیت آن از جمله و صلح اجتماعی موجود، تاثیر خواهد گذاشت.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک