کد خبر 554402
۱۴۰۰/۰۴/۱۸ ۱۷:۲۰
با اعلام عزیزی‌خادم

فغانی در آستانه بازگشت به ایران

ساعت 24-رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان گفت: از فغانی خواسته‌ایم در چند بازی آخر لیگ و جام حذفی از وی به عنوان داور در مسابقات استفاده کنیم.
شهاب عزیزی خادم در خصوص شایعاتی که پیرامون قضاوت علیرضا فغانی در دربی مطرح شده است اظهار داشت: ما از آقای فغانی که افتخار داوری کشور است خواستیم در چند بازی آخر لیگ و جام حذفی استفاده کنیم و اگر مشکلی نباشد این اتفاق خواهد افتاد.

وی ضمن تشکر از اشکان دژاگه و مسعود شجاعی برای خدمات به تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: از این 2 بازیکن محبوب که خداحافظی کرده‌اند در آینده‌ای نزدیک تقدیر خواهد شد.مطمئنا در آینده نزدیک از 2 کاپیتان اسبق تیم ملی آقایان دژاگه و شجاعی قدردانی خواهیم کرد.

رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به مشکلات پیش روی فدراسیون در پرداخت بدهی‌ها عنوان کرد: دن گاسپار دستیار سابق کی‌روش بدهی از چند سال قبل دارد که امروز و فردا بدهی وی پرداخت خواهد شد. همچنین بدهی کادر فنی تیم ملی فوتسال هم پرداخت خواهد شد. متاسفانه بخشی از زمان ما صرف بدهی‌های بر جای مانده گذشته ولی امیدوارم هر چه سریعتر از فضای تاریک گذشته عبور کنیم.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک