کد خبر 556083
۱۴۰۰/۰۵/۰۲ ۰۹:۴۴

فخری: اهالی شمشیربازی میدانند چه کار بزرگی کردیم

ساعت 24-سرمربی تیم شمشیربازی سابر کشورمان عملکرد شاگردانش تا به اینجای مسابقات المپیک ۲۰۲۰ توکیو را بی‌نظیر دانست.
پیمان فخری سرمربی تیم سابر کشورمان در مورد سه پیروزی ارزشمندی که شاگردانش امروز کسب کردند، گفت: اهالی شمشیربازی و حاضران در سالن می‌دانند که امروز ما چه کار بزرگی کردیم.

وی تأکید کرد: دو شمشیرباز ما امروز مقابل دو قهرمان جهان که شانس نخست مدال المپیک بودند به پیروزی رسیدند و جز شاهکار چیز دیگری نمی‌توانم بگویم.

فخری افزود: بچه‌ها نباید تمرکزشان به هم بخورد و باید با همین قدرت به مصاف حریفان بعدی خود بروند. در میان 16 شمشیرباز برتر، سه ایرانی حضور پیدا کردند که دستاورد بی‌نظیری است.

وی در پاسخ به این سؤال که «امروز شمشیربازی می‌تواند نخستین مدال این رشته و کاروان ایران در المپیک را کسب کند؟»، تصریح کرد: ما تمام تلاش خود را می‌کنیم و امیدوارم امروز همه شاد از سالن خارج شویم.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک