کد خبر 558917
۱۴۰۰/۰۵/۲۴ ۰۸:۳۳

انفجار مهیب جدید در لبنان با 20 کشته و 80 زخمی

ساعت۲۴-در پی انفجار یک تانکر سوخت در لبنان دست‌کم بیست نفر کشته شدند و تعداد زخمی‌ها هشتاد نفر اعلام شده است.
html>

انفجار یک مخزن سوخت حاوی بنزین در شهر «التلیل» در «عکار» در شمال لبنان منجر به کشته شدن ۲۰ نفر شد.

منابع لبنانی گفته‌اند، شمار زخمی‌ها دست‌کم به حدود ۸۰ نفر می‌رسد و حال برخی نیز وخیم است.

در اولین واکنش‌ها، سعد الحریری نخست وزیر سابق گفته، این انفجار دست کمی از انفجار سال گذشته بندر بیروت که بیش از دویست نفر در آن جان باختند، ندارد و مسئولان امر باید استعفا کنند.

هنوز علل این حادثه روشن نیست. اما گزارش‌های مطبوعاتی نشان می‌دهد، یک مخزن (تانکر)‌ سوخت پنهان که عصر دیروز کشف شده، منفجر شده و همه کسانی که اطراف آن بودند کشته یا زخمی و به بیمارستان‌های عکار و بیروت منتقل شده‌اند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی لبنان «ان ان ای»، حال برخی از زخمی‌ها وخیم است و به بیمارستان‌های مختلف منتقل شده‌اند.

عملیات جستجو در اطراف انفجار برای مفقودان احتمالی ادامه دارد و نیروهای ارتش، صلیب سرخ، دفاع شهری و غیره در حال انجام این کار هستند.

از مردم منطقه درخواست شده برای اهدی خون به زخمی‌ها به بیمارستان‌های منطقه مراجعه کنند زیرا حال برخی از مجروحان به شدت وخیم است.

«العهد» در این خصوص عفت انفجار گزارش کرد، ارتش لبنان دیروز (شنبه) حدود ۶۰ هزار لیتر بنزین را مصادره و اقدام به توزیع آن میان مردم کرد. در هنگام روند توزیع مشکلی پیش آمد که منجر به تیراندازی شد و در پی تیراندازی تانکر سوخت نیز منفجر شد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک