کد خبر 56014
۱۳۹۴/۰۱/۰۴ ۱۰:۳۴
آمریکا «توافق بد» با ایران را نمی‌پذیرد

جدیدترن واکنش امریکا به توافق هسته ای

اسرائیل باید به ۵۰ سال اشغالگری خود پایان دهد
به گزارش خبرگزاری رویترز،« دنیس مک دانف» رئیس دفتر کاخ سفید روز دوشنبه در سخنانی برای آمریکایی‌های یهودی گفت آمریکا انتظار دارد دولت بعدی رژیم صهیونیستی به حدود ۵۰ سال اشغالگری پایان دهد.

مک دانف همچنین قول داد از اسرائیل محافظت شود اما درعین حال از» بنیامین نتانیاهو «نخست وزیر رژیم صهیونیستی به علت پشت کردن به یک کشور فلسطینی پیش از انتخابات ۱۷ مارس (سه‌شنبه هفته گذشته) انتقاد کرد.

مک دانف که یکی از نزدیک‌ترین مشاوران« باراک اوباما » رئیس جمهور آمریکاست تصریح کرد: یک کشور مستقل بهترین تضمین برای امنیت اسرائیل در دراز مدت است. اشغالگری اسرائیل که حدود ۵۰ سال است ادامه دارد باید پایان یابد و مردم فلسطین باید از حق زندگی و حکومت بر خود در کشور مستقل خودشان برخوردار شوند.

وی در بخشی دیگر از سخنانش گفت: آمریکا هرگز «توافق بد» با ایران را نمی‌پذیرد و برای حل طولانی مدت اختلافات تلاش می‌کند.

این مقام کاخ سفید درباره امضای توافق هسته‌ای احتمالی با ایران گفت: « چنین توافقی واقع بینانه و دست یافتنی است.»

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک