کد خبر 560525
۱۴۰۰/۰۶/۰۷ ۱۸:۴۶

طالبان اینترنت در پنجشیر را قطع کردند

ساعت24- طالبان خدمات اینترنت در ولایت پنجشیر که هنوز به تصرف آنها در نیامده، قطع و مختل کرده‌اند.
html>

طالبان خدمات اینترنت در ولایت پنجشیر که هنوز به تصرف آنها در نیامده، قطع و مختل کرده‌اند.

به نقل از رها پرس گزارش داد که احتمالاً این کار به‌ منظور جلوگیری از پست‌های توییتی امرالله صالح معاون نخست دولت پیشین افغانستان که خود را رئیس‌جمهوری موقت خوانده، صورت گرفته باشد.

به نقل از اسپوتنیک، گفته می‌شود اینترنت کاملا قطع است.

احمد مسعود فرزند احمد شاه مسعود به همراه امرالله صالح معاون دولت اشرف غنی به همراه برخی چهره‌های سیاسی دیگر در ولایت پنجشیر حضور دارند و جبهه مقاومت علیه طالبان را تشکیل داداند.

طرفین تاکنون علاوه بر رجزخوانی‌های زیاد برای یکدیگر، اما همچنان بر حل مساله از طریق گفت‌وگو تاکید دارند.

احمد مسعود گفته است که راه حل سیاسی برای تشکیل یک دولت فراگیر را می‌پذیرد اما با زور سلاح هیچ‌گاه تسلیم نخواهد شد.

طالبان نیز از طرفی اعلام کردند که می‌خواهند موضوع پنجشیر را از طریق گفت‌وگو حل کنند و عنوان کرده‌اند که به دنبال تشکیل نظام سیاسی فراگیر هستند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک