کد خبر 568045
۱۴۰۰/۰۸/۱۳ ۱۲:۰۷

رئیس جمهور: تامین نهاده‌های دامداران پیگیری شود

ساعت24-آیت‌الله رئیسی در بازدید سرزده از سیاه چادر عشایر مهدیشهر گفت: تامین نهاده‌های دامی عشایر و دامداران منطقه و ایجاد مجتمع دامداری از سوی استاندار سمنان پیگیری و اجرایی شود.
html>

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در حضور سرزده در یکی از سیاه چادرهای عشایر مهدیشهر و پس از شنیدن مشکلات عشایر منطقه، گفت: مسائل مطرح شده بیشتر درباره کم‌آبی است و علاوه بر اقدامات لازم، باید دعا کنیم خداوند رحمت الهی را نصیب کشور کند.

رئیس جمهور با اشاره به گزارش وزیر جهاد کشاورزی برای حل مشکلات عشایر و دامداران مهدیشهر گفت: نهاده‌های دامی به نحوی در اختیار عشایر و دامداران مهدیشهر قرار گیرد که پس از به ثمر نشستن دام آنها، بازپرداخت اقساط تسهیلات آغاز شود.

رئیسی همچنین خطاب به استاندار سمنان تاکید کرد: مسئله ایجاد مجتمع دامداری را پیگیری کنند تا به سرانجام برسد.

رئیس جمهور با قدردانی از تلاش زنان عشایر برای تولید صنایع دستی و اهمیت موقعیت مکانی استان سمنان که به باب الرضا(ع) معروف است، گفت: ایجاد بازار و بازاریابی برای فروش محصولات صنایع دستی در حمایت از این صنعت محلی اهمیت زیادی دارد.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک