کد خبر 580547
۱۴۰۰/۱۲/۲۶ ۰۹:۵۰

سهام آسیا دستخوش نرخ بهره آمریکا شد؟

ساعت۲۴-ژاپن و هنگ‌کنگ در روز پنج‌شنبه جهش سهام منطقه را رهبری کردند و به افزایش یک شبه در وال استریت پیوستند زیرا خطرات احتمالی ناشی از انقباض پولی فدرال رزرو و کاهش رشد در چین کمتر شد.
html>

به نقل از فایننس، پس از اینکه فدرال رزرو برای اولین بار از سال ۲۰۱۸ نرخ بهره را افزایش داد یک شبه به بالاترین حد خود در سه سال اخیر رسید و بازدهی خزانه‌داری اندکی کاهش یافت.

نیکی ژاپن ۳.۰ درصد افزایش یافت و به بالاترین حد دو هفته اخیر رسید، در حالی که کوسپی کره جنوبی ۱.۶ درصد جهش کرد و شاخص بورس استرالیا ۱.۴ درصد افزایش یافت.

بلو چیپ چین ۲.۱ درصد و هانگ سنگ هنگ‌کنگ ۵.۲ درصد رشد کردند.

شاخص ام‌اس‌سی‌ای ۲.۵ درصد افزایش یافت.

معاملات آتی سهام ایالات‌متحده در شروع مجدد ۰.۳ درصد کاهشی شد سپس افزایش ۲.۲ درصدی یک شبه اس اند پی ۵۰۰ را دنبال کرد.

بازده اوراق قرضه دولتی استرالیا و ژاپن افزایش یافت و بازده یک شبه خزانه‌داری ایالات‌متحده را تعقیب کرد.

بازدهی دو ساله خزانه‌داری پس از تصمیم فدرال رزرو قبل از کاهش به ۱.۹۲۳۵ درصد و در معاملات توکیو به ۲.۰۰۲ درصد رسید، در حالی که بازدهی ۱۰ ساله به ۲.۲۴۶۰ درصد جهش کرد سپس به ۲.۱۵۴۵ درصد در روز پنجشنبه کاهش یافت. هر دو سطح بالاترین سطح از مه ۲۰۱۹ تاکنون بودند.

شاخص دلار که ارز را در برابر ۶ همتای اصلی ردیابی می‌کند، ضعیف باقی ماند و پس از کاهش ۰.۴۷ درصدی در روز چهارشنبه، ۰.۱۲ درصد دیگر کاهش یافت و به ۹۸.۳۶۰ رسید.

ارزش نفت خام افزایش یافت اما این افزایش برای جبران کاهش روز قبل کافی نیست. بهای معاملات آتی نفت برنت حدود ۶۶ سنت یا ۰.۶۷ درصد افزایش یافت و به ۹۸.۶۸ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که اوج اخیر ۱۲۹.۳۰ دلار بود. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۸۴ سنت یا ۰.۸۶ درصد افزایش به ۹۵.۸۶ دلار در هر بشکه رسید در حالی که در اوایل ماه جاری ۱۲۴.۵۸ دلار بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک