کد خبر 58830
۱۳۹۴/۰۱/۱۹ ۱۰:۰۶

بهانه‌جویی جدید نتانیاهو علیه تفاهم لوزان

ساعت24-نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از اینکه برنامه موشک‌های بالستیک بین‌قاره‌ای ایران در تفاهم لوزان گنجانده نشده، انتقاد کرد.
laquo;بنیامین نتانیاهو» بار دیگر چارچوب توافق با ایران را مورد انتقاد قرار داد و گفت، تفاهم لوزان برنامه موشک‌های دوربرد ایران را مورد توجه قرار نداده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، نتانیاهو سه‌شنبه (روز گذشته) در حساب توئیتر خود نوشت:« چرا چارچوب توافق، برنامه موشک‌های بالستیک بین‌ قاره‌ای ایران را که هدف آنها صرفا حمل کلاهک‌های هسته‌ای است، مورد بررسی قرار نداده است».

بر اساس این گزارش، پیش از این نتانیاهو درخواست کرده بود مسئله به رسمیت شناختن اسرائیل از سوی ایران در توافق با ایران گنجانده شود؛ موضوعی که «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا روز بعد در گفت‌وگو با شبکه رادیویی «ان‌پی‌آر» آن را رد کرد و گفت:« این ایده که ما عدم دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای را به شناسایی اسرائیل از سوی ایران مشروط سازیم، مانند این است که بگوییم تا زمانی که رژیم ایران کاملا تغییر نکند، با این کشور توافق نمی‌کنیم».

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک