کد خبر 58876
۱۳۹۴/۰۱/۱۹ ۱۲:۲۵

زنان بیش از مردان کتاب میخوانند

ساعت24- زنان دوسوم کتابهای فروخته شده را می‌خرند اما منتقدین مرد درصد بیشتری در نقد و بررسی کتاب‌ها دارند هرچند این روند در حال تغییر است.
موج کتاب‌خوانی در میان بانوان در حال افزایش است و به سرعت از آقایان جلو زده‌اند.

روزنامه گاردین در این باره نوشت: سه‌شنبه تحقیقی در مورد میزان کتاب‌خوانی و نسبت آن بین آقایان و بانوان نشان می‌دهد خانم‌ها بیشتر کتاب می‌خوانند. ویدا نام سازمانی است که در حوزه کتاب و ادبیات تحقیق کرده و از میزان گسترده‌ای از موءسسه‌های حوزه کتاب و ادبیات دو سوی اقیانوس اطلس همچون نیویورکر، لاندن رویو بوکس ، تایمز لترری ساپلیمنت و گرانتا در مطالعه خود بهره برده است.

این تحقیق نشان می‌دهد که در سال ۲۰۱۴ علی‌رغم سهم بالای زنان در کتاب‌خوانی، هنوز اکثریت پوشش حوزه ادبیات و نقد و بررسی کتب در محوریت مردان است.

یکی از بدترین متهمان این تحقیق موءسسه «london review of books»(موءسسه بررسی کتب لندن) است که در سال ۲۰۱۴ میلادی ۵۲۷ نویسنده و منتقد مرد در مقابل تنها ۱۵۱ زن داشته است.

موءسسه «newyork review of books» (موءسسه بررسی کتب نیویورک) نیز با ۶۷۷ مرد در مقابل ۲۴۲ زن، این عدم تعادل و نابرابری را نشان می‌دهد.

با این حال پرفروش‌ترین کتاب‌های سال ۲۰۱۴ متعلق به بانوان هیلاری منتل، دونا ترات و کیت موس هستند. زنان همچنین خریدار دوسوم کتاب‌های به فروش رفته بریتانیا هستند. تحقیقی در سال ۲۰۰۹ نیز نشان داد که خانم‌ها با ۵۲ درصد در مقابل ۲۶ درصد مردان، به مراتب کتاب‌خوان‌تر بوده و باید در حوزه نقد و بررسی کتاب، سهم و نقش بیشتری داشته باشند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک