کد خبر 58923
۱۳۹۴/۰۱/۱۹ ۱۴:۲۵

فیلترینگ یوتیوب و توئیتر در ترکیه

ساعت 24- دولت ترکیه روز گذشته وب‌سایت‌های یوتیوب و توئیتر را به دلیل انتشار عکس‌هایی با مضمون گروگان گیری اوایل هفته جاری در یکی از دادگاه‌های استانبول فیلتر کرد.
مردم ترکیه در ارتباط با رفتارهای سلبی به رویه عادت رسیده‌اند زیرا پیش از این نیز فیس‌‌بوک در این کشور فیلتر شده هر چند این موضوع برخلاف ادعاهای مبنی بر آزادی بیان دولت این کشور است.

یکی از روزنامه‌های ترکیه اخیرا گفته که ۱۶۶ وب سایت و پیج‌های شخصی توسط دادگاه این کشور بلاک شده‌اند که بخشی از انها نیز شامل سایت‌های روزنامه‌های محلی می‌شود.

اغلب این سایت‌ها به دلیل انتشار تصاویری که تبلیغ برای فعالیت‌های تروریستی بوده، فیلتر شده‌اند و دولت این کشور معتقد است که نباید این اخبار منتشر می‌شد.

گروگان‌گیران معتقدند که این اقدام آنها در ارتباط با کشته شدن نوجوانی در تظاهرات ضد دولتی در سال ۲۰۱۳ بوده و نام فرد مورد نظر محمد سلیم کی راز است.

یک مقام رسمی ترکیه در ارتباط با اینکه چرا شبکه‌های یوتیوب و توئیتر برای انتشار عکسی که بیشتر محتوای خبری داشته باید فیلتر شوند؟، گفته است که خانواده محمد سلیم در هنگام واقعه گروگان‌گیری بسیار نگران وی بوده‌اند و تصاویر او در همه جا قابل دستیابی بود.

وی گفته است که درخواستی از هر دو شبکه اجتماعی مورد نظر برای حذف تصاویر و پست‌های مربوط به این شخص داشتیم اما آنها نپذیرفتند و نهایتا دادگاه استانبول رأی به فیلترینگ آنها داد.

با این حال سخنگوی یوتیوب گفته که در حال بررسی گزارش‌هایی که بر مبنای آن یوتیوب در ترکیه فیلتر شده است هستیم و به زودی سرویس را برای کاربران طبق حالت اول در می‌آوریم.

توئیتر هم در صفحه خود از این موضوع ابراز آگاهی کرده و گفته که درصدد رفع مشکلات هستیم تا مجددا توئیتر در ترکیه راه‌اندازی شود.

منبع: تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک