کد خبر 59382
۱۳۹۴/۰۱/۲۲ ۱۳:۲۸

رونمایی از داستانی که ملکه انگلیس در ۱۰سالگی نوشت

ساعت24- داستانی که توسط ویکتوریای ۱۰ ساله نوشته شده بود حالا برای اولین بار منتشر خواهد شد.
داستانی که توسط ملکه ویکتوریا در سن ۱۰ سالگی و قبل از تبدیل شدن به ملکه نوشته شده بود برای اولین منتشر خواهد شد.

«ماجراجویی‌های آلیس لازلز» نوشته الکساندرینا ویکتوریای ۱۰ ساله داستان دختری را تعریف می‌کند که بعد از ازدواج مجدد پدرش به مدرسه دخترانه‌ای به نام مدرسه خانم دانکومب فرستاده می‌شود.

ویکتوریا بر خلاف تصویر متین و سنگینی که از او در سال‌های بعدی‌اش مشاهده شد، در این داستان ذوق و شوق یک کودک برای اتفاق‌های دراماتیک را نشان می‌دهد. او در یکی از پاراگراف‌ها اینطور می‌نویسد: «اوه منو نفرست اونجا پاپای عزیز»، آلیس لازلز در حالیکه دستانش را دور گردن پدرش می‌انداخت گفت؛ «منو نفرست اونجا، بذار پیشت بمونم». و به تلخی گریه کرد.

داستان در ابتدا «مدرسه» نام داشت اما ویکتوریا بعدا تصمیم گرفت نام شخصیت اصلی‌اش را روی آن بگذارد. هم‌مدرسه‌‌ای‌های آلیس شخصیت‌هایی مختلف هستند: از جمله باربارا، دختر باهوش یک بانک‌دار ثروتمند که غرورش چیزهای دیگرش را خراب می‌کند؛ ارنستاین دووال پسر یتیم فرانسوی کوچک که آبله گرفته و یک چشمش را از دست داده بود؛ و دایانا او رایلی که بعد از مرگ مادرش توسط پرستار بزرگ شده بود و وقتی پدرش بعد از ده سال از هند برگشت به مدرسه خانم دانکومب فرستاده شده بود.

در این کتاب شخصیت آلیس با تصویرسازی دیجیتالی از عروسک‌های کاغذی که ویکتوریا همراه دایه‌اش یعنی بارونس لویز لزن درست کرده بود، طراحی شده و طرح‌های سیاه قلم نیز توسط کریستینا پیروپان کشیده شده‌اند.

این کتاب نمونه‌ای نادر از نوشته‌های اولیه ویکتوریاست. او که همیشه در دفترچه خاطرات خود می‌نوشت، از سن ۱۳ سالگی به بعد آن‌ها را حفظ کرد و حالا این دفترچه‌ها در ۱۴۱ نسخه که شامل بیش از ۴۳ هزار صفحه می‌شوند نگهداری می‌شوند.

ویکتوریا داستان آلیس را در یک دفترچه قرمز رنگ نوشت و آن را به مادرش تقدیم کرد. این دفترچه حالا در آرشیو‌های رسمی واقع در قلعه ویندزور نگهداری می‌شود. کلمات اختصاصی اول آن به این شرح هستند: برای مادر عزیزم، اولین تلاش من در نوشتن که با علاقه و وظیفه‌نگری توسط دختر دوست‌دارت نوشته شده، ویکتوریا.

ژاکلین ویلسون نویسنده که مسئولیت نوشتن معرفی کتاب را بر عهده داشته می‌گوید: اگر سرنوشت ویکتوریا این نبود که تبدیل به ملکه شود، فکر می‌کنم می‌توانست رمان‌نویس مثال‌زدنی شود.

کتاب «ماجراجویی‌های آلیس لازلز، نوشته آلکساندرینا ویکتوریا، ۱۰ ساله و ۹ ماهه» روز هشتم ماه ژوئن توسط انتشارات رویال کولکشن منتشر خواهد شد.

ملکه ویکتوریا یا الکساندرینا ویکتوریا زادهٔ ۲۴ مه ۱۸۱۹ و درگذشته به سال ۱۹۰۱، از ۲۰ ژوئن ۱۸۳۷ تا پایان عمر ملکهٔ پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند بود و از ژانویه ۱۸۷۷ تا پایان عمر امپراتریس هند بود. او بیش از شصت و سه سال ملکه بود و در تمام تاریخ بریتانیا طولانی‌ترین دوره سلطنت را به نام خود ثبت کرده است. دورهٔ حکومت او با گسترش عظیم امپراتوری بریتانیا همراه بود. دورهٔ ویکتوریایی در اوج انقلاب صنعتی بود؛ دوره‌ای از تغییرات عظیم اجتماعی، اقتصادی و فناوری در پادشاهی متحد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک