کد خبر 59754
۱۳۹۴/۰۱/۲۳ ۱۷:۰۲

کی روش کارش را در تیم ملی شروع کرد

ساعت 24- رئیس فدراسیون فوتبال گفت: کارلوس کی‌روش کارش را برای حضور در مرحله مقدماتی جام جهانی آغاز کرده است.
علی کفاشیان در مورد اینکه پیش از این گفته بود کی‌روش به احتمال ۸۵ درصد می‌رود گفت: آن موقع که من این حرف را زدم مذاکرات با کی‌روش به بن‌بست رسیده بود و او به هیچ عنوان حاضر نبود که بماند و به کارش ادامه دهد اما وقتی به وزارت ورزش اعلام کرد نماینده‌ای از این وزارتخانه در جلسات حاضر باشد تا مشکلات را بررسی کند جلسه‌ای ۷ ساعته با او و نماینده وزارت ورزش داشتیم.

وی ادامه داد: در این جلسه کی‌روش دغدغه‌هایش برای تیم ملی را بیان کرد. دغدغه‌های او شخصی نبود و قبول کرد اگر شروطش محقق شود به کارش ادامه بدهد که نماینده وزارت ورزش هم صحبت کرد و قرار شد که انتظارات برآورده شود.

رئیس فدراسیون فوتبال تصریح‌ کرد: دعوت‌نامه‌هایی که برای تیم ملی آمده بود را به کی‌روش دادیم تا کارش را شروع کند و او اکنون منتظر قرعه‌کشی مرحله اولیه جام جهانی است تا ببیند با کدام هم‌گروه می‌شویم.

کفاشیان در مورد اینکه شروط کی‌روش را پذیرفته گفت: شروط وقتی منطقی باشد آن را اجرایی می کنیم. ایشان تخمین زده که ۲۵ بازی رسمی و تدارکاتی تا صعود به جام جهانی باید داشته باشیم که ما برنامه‌ریزی می‌کنیم مشکلی نیست. وقتی ما حمایت داشته باشیم و او هم خیالش راحت باشد که وزارت ورزش حمایت می‌کند و دغدغه حذفش را ندارد به کارش ادامه می‌دهد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک