کد خبر 59912
۱۳۹۴/۰۱/۲۴ ۱۱:۰۱

تالار وحدت میزبان کنسرت موسیقی زمستان

ساعت24- حمید متبسم به همراه گروه مضراب کنسرت خود را با عنوان زمستان در تالار وحدت اجرا می کند.
در این کنسرت که ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ماه ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت برگزار می شود گروه موسیقی مضراب متشکل از سمیرا گلباز، میثم کربلایی ، سپهر شهبازی: سه تار، آوا ایوبی، جلال امیرپورسعید: بم تار، نغمه فرهمند: تنبک،نوشین پاسدار، بهناز بهنام نیا: بربت، شهروز شعاعی: سازهای کوبه ای ، حمید متبسم :تار و سه تار و فریبا داودی و هادی فیض آبادی: هم خوانان به روی صحنه می روند.

در این کنسرت گروه مضراب پروژه موسیقایی زمستان که از ساخته های حمید متبسم بر اساس اشعاری از مهدی اخوان ثالث است را اجرا می کنند.

متبسم سال گذشته پروژه موسیقایی زمزمه ها و تو را همراه گروه مضراب به خوانندگی سالار عقیلی اجرا کرد.



** نکوداشت محمدسعید شریفیان در فرهنگسرای ارسباران

نکوداشت محمد سعید شریفیان آهنگساز برجسته کشورمان یکم خرداد ماه در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای ارسباران برگزار می شود.

شریفیان سال ۱۳۳۳ در تهران متولد شد. وی پس از اتمام تحصیلات متوسطه با عزیمت به انگلستان به تحصیل در موسیقی پرداخت. لیسانس و فوق لیسانس خود را در موسیقی در گرایش آهنگسازی از انستیتوی موسیقی کلچستر (دانشگاه انگلیس) دریافت کرد و در ادامه ، درجه دکترا در فیزیک صوت و موسیقی الکتروآکوستیک را در دانشگاه پادوآی ایتالیا اخذ کرد.

او در کنار فعالیت های آموزشی در کنسرواتوارهای ایتالیا و کالج های موسیقی در انگلیس،چندین سال مدیریت هنری و اجرایی گروه ها و ارکسترهای مجلسی و کر را تجربه کرده است. به علاوه پنج سال نیز در مجموعه هنری کمونیتا مونتانا و دو ارکستر فیلارمونیک توسکانی ایتالیا به عنوان آهنگساز مقیم فعالیت داشته است.

همچنین فعالیت های متنوع دیگری،از جمله نوازندگی -تا سال ۱۹۸۵- آهنگسازی برای ارکستر ها و گروه های مجلسی حرفه ای در کنسرت های پرمخاطب همراه با پخش رادیویی،حضور فعال در سمینارها و داوری های بین المللی جشنواره های آهنگسازی و نوازندگی ارکسترال-از جمله دو دوره جشنواره موسیقی معاصر در پرسل روم لندن- بخشی دیگر از فعالیت های حرفه ای او را تشکیل می دهند.

فعالیت های مستمر شریفیان در آهنگسازی،منجر به تولید بیش از ۸۰ اثر، در انواع بافت های صوتی و گروه های مختلف موسیقی اعم از،ارکسترال،کرال،مجلسی،موسیقی الکترواکوستیک،موسیقی فیلم،موسیقی مجموعه های تلویزیونی و قطعات متعددی بر روی تم های فولکوریک ایرانی شده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک