کد خبر 60430
۱۳۹۴/۰۱/۲۶ ۱۰:۵۳

امیدواریم واگذاری استقلال و پرسپولیس اجرایی شود

ساعت24- رئیس فراکسیون ورزش مجلس از دقت نظر گودرزی در جلوگیری از هزینه‌های بی‌مورد بیت المال برای فوتبال حرفه‌ای و رعایت عدالت هزینه برای تمامی رشته ها تشکر کرد.
به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، نجف نژاد در پایان دیدار اعضای فراکسیون ورزش مجلس با دکتر گودرزی وزیر ورزش وجوانان گفت: این وزارتخانه و شخص وزیر و آقای خادم وظیفه خود را در قبال استقلال و پرسپولیس به نحو احسن انجام داده اند و ما امیدوارم روند واگذاری دو باشگاه به سرعت اجرایی شود .

رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به هزینه های سنگین و گسترده ای که از محل بودجه دولتی صرف فوتبال حرفه ای و به خصوص این دو تیم می شد، افزود: از دقت نظر دکتر گودرزی در جلوگیری از هزینه ی بی مورد بیت المال برای فوتبال حرفه ای و رعایت عدالت در هزینه برای تمام رشته ها تشکر می کنم.

رئیس فراکسیون ورزش افزود: سامان دادن به روند واگذاری استقلال و پرسپولیس از جمله نقاط قوت دکتر گودرزی است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک