آمریکا: هنوز هیچ توافقی با ایران وجود ندارد
میلر در ادامه تصریح کرد: ما به تعامل دیپلماتیک برای پیگیری همه این اهداف در هماهنگی کامل با متحدان و شرکای خود ادامه می دهیم.این مقام وزارت خارجه دولت بایدن همچنین گفت: اما در مورد برنامه هسته ای ایران، همانطور که گفتم هنوز هیچ توافقی وجود ندارد و گزارش ها در خصوص توافق موقت درست نیست.سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه هنوز توافقی با ایران در خصوص آزادی آمریکایی ها وجود ندارد، تصریح کرد: آمریکا به استفاده از تمام ابزار موجود خود از جمله دیپلماسی برای پیشبرد اهداف خود ادامه خواهد داد اما هنوز به نقطه ای نرسیده ایم که بتوانم اعلام کنم.
میلر در واکنش به اظهارات وزیرخارجه عمان نیز مبنی بر اینکه ایران و آمریکا به نهایی کردن توافق برای تبادل زندانیان نزدیک و در حال بررسی جزئیات این توافق هستند، گفت که نمیخواهد در خصوص گفتوگوهای خصوصی دیپلماتیک اظهار نظر کند اما بازگرداندن آمریکایی هایی که به ادعای وی به صورت "غیر قانونی" بازداشت شده اند، همچنان هدف رئیس جمهور، وزیر خارجه و همه کارکنان وزارت خارجه آمریکا است تا آنها را به خانه برگردانند.خنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه چگونه از غنی سازی ۹۰ درصدی اورانیوم در ایران جلوگیری می کنید؟ گفت: جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای همچنان یک اولویت اصلی ماست. ما همچنان معتقدیم که دیپلماسی بهترین راه برای دستیابی به این هدف است.
وی ادامه داد: دولت قبلی آمریکا متاسفانه برجام را ترک کرد. پیش از آن برنامه هسته ای ایران محدود و کنترل شده بود. ما سعی کرده ایم از طریق دیپلماسی تلاش های ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای را محدود کنیم. اما همچنین به صراحت اعلام کردهایم که همه گزینهها روی میز باقی میمانند.سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگار که مجدد پرسید اما ایران به سوی غنی سازی ۹۰ درصد در حرکت است، چطور می خواهید جلوی آن را بگیرید؟ تاکید کرد: ما معتقدیم دیپلماسی اولین گزینه است اما همانطور که گفتم گزینه های دیگر را نیز در اختیار داریم.
میلر در پاسخ به سوالی در خصوص تجمع گروهی از مخالفان جمهوری اسلامی ایران در خارج از وزارت خارجه آمریکا برای سیزدهمین روز متوالی و اینکه آیا آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا با آنها دیدار خواهد داشت؟ گفت: همه ما که در وزارت خارجه آمریکا کار می کنیم آنها را مشاهده کرده ایم.سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه یکی از مقامات وزارت خارجه در چند روز گذشته با آنها صحبت کرده است، گفت که ما به ارتباط با آنها هر زمان که مناسب باشد ادامه خواهیم داد اما وزیر خارجه آمریکا فعلا برنامه ای برای دیدار با این افراد ندارد.