کد خبر 615631
۱۴۰۲/۰۵/۰۴ ۱۵:۴۵

عربستانیها ناجی بالوتلی میشوند؟

ساعت24-مهاجم پیشین منچستر سیتی و لیورپول که این روزها کاملا فراموش شده است مورد توجه تیم‌های عربستانی قرار گرفته است.
ماریو بالوتلی یکی از استعدادهای بزرگ فوتبال ایتالیا بود که حاشیه‌های زیادش اجازه نداد تا در مستطیل سبز بدرخشد.

سوپر ماریو که سابقه حضور در اینتر، میلان، لیورپول و منچستر سیتی را در کارنامه دارد در لیگ ترکیه هم نتوانست عملکرد خوبی با آنژه داشته باشد. او سال قبل از این تیم جدا شد و راهی لیگ سوئیس شد.

بالوتلی در تیم سئون سوئیس هم خوب کار نکرد و در ۱۹ بازی تنها ۶ گل به ثمر رساند.

روزنامه توتو میرکاتو ایتالیا اعلام کرد که بالوتلی برای فصل بعد هم در تیم سئون جایی ندارد و از لیگ سوئیس هم دیپورت خواهد شد.

این روزنامه ایتالیایی اعلام کرد که یک تیم عربستانی بدون آن که نامش را اعلام کند خواستار جذب بالوتلی شده است و در حال مذاکره با این بازیکن است.

حضور بالوتلی در لیگ عربستان آن هم باتوجه به ستاره‌های بزرگی که راهی لیگ این کشور شده‌اند می‌تواند دوباره بالوتلی را به صحنه برگرداند و مسیر فوتبالی او را نجات دهد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک