کد خبر 625219
۱۴۰۲/۱۰/۰۸ ۱۰:۵۶

افزایش قیمت طلا با توجه به «سال‌نو میلادی»

ساعت 24 - رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با توجه به سال‌نو میلادی گفت: با توجه به مناسبت موجود بازار طلا با افزایش قیمت مواجه شده و هم‌اکنون سکه طرح جدید با ۲۹میلیون و ۵۰۰ هزارتومان معامله می‌شود.

نادر بذرافشان رییس اتحادیه طلا و جواهر استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص روند بازار طلا با توجه به تعطیلات سال‌نو، گفت: بازارهای جهانی با توجه به «سال‌نو میلادی» با افزایش ۴۶ دلاری همراه بود که به پیرو این روند در بازارهای داخلی نیز با افزایش قیمت طلا در بازار هفته‌جاری مواجه بودیم اما التهاب هیجانی در بازار نبود و همچنان بازار طلای داخلی در رکود به سر می‌برد.

رییس اتحادیه طلا و جواهر استان تهران در ادامه تاکید کرد: انس جهانی طلای ۲ هزار و ۷۷ دلار به سر می‌برد که طی هفته با ۴۶ دلار افزایش مواجه شد.

وی در خصوص قیمت سکه در بازار گفت: سکه طرح جدید با ۳۵۰ هزار تومان افزایش به ۲۹ میلیون و ۵۰۰ رسید، سکه طرح قدیم با ۲۰۰ هزار تومان افزایش به ۲۶ میلیون و ۱۰۰ تومان رسید، نیم سکه با ۲۰۰ هزار تومان افزایش به ۱۵ میلیون و ۵۰۰ رسید و همچنین ربع سکه با ۱۵۰ هزار تومان افزایش با ۱۰ میلیون و ۵۰۰ در بازار طلای داخلی داد و ستد می‌شود.

بذرافشان قیمت سکه یک گرمی بانک را با ۵۰ هزار تومان افزایش، ۵ میلیون و ۸۵۰ هزارتومان اعلام کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک