کد خبر 638461
۱۴۰۳/۰۵/۱۶ ۱۱:۰۴

حکم دادگاه بدوی شروین حاجی‌پور لغو شد

: ساعت 24 - -قوه قضاییه اعلام کرد: دادگاه تجدیدنظر پس از اعتراض شروین حاجی‌پور نسبت به رای دادگاه بدوی، این اعتراض را بررسی کرد و به‌دلیل اینکه مجازات‌های تکمیلی اشاره‌شده در رای دادگاه بدوی را متناسب با حال متهم و جامعه تشخیص نداده، آن‌ها را لغو کرد

قوه‌قضائیه اعلام کرده است که دادگاه تجدیدنظر پس از اعتراض شروین حاجی‌پور نسبت به رای دادگاه بدوی، این اعتراض را بررسی کرد و به‌دلیل اینکه مجازات‌های تکمیلی اشاره‌شده در رای دادگاه بدوی را متناسب با حال متهم و جامعه تشخیص نداده، آن‌ها را لغو کرد و همچنین قرار تعلیق نیمی از مجازات حبس اشد او را نیز صادر کرد.

همچنین درباره پروندهٔ محسن برهانی اعلام شده که او به‌دلیل کسوت روحانیت او در دادسرا و دادگاه ویژهٔ روحانیت دوباره بررسی و رسیدگی شده و مراحل تجدیدنظر را هم در شعبه اول دادگاه تجدیدنظر ویژه روحانیت طی کرده است.  

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک