کد خبر 64165
۱۳۹۴/۰۲/۱۱ ۱۰:۱۰

کره جنوبی تجارت با ایران را گسترش میدهد

ساعت24- وزارت دارایی کره جنوبی اعلام کرد این کشور به منظور احیای روابط تجاری دو جانبه ای که با تحریم‌های بین المللی محدود شده اند، قصد دارد تجارت خدمات با ایران را از ماه مه گسترش دهد.
این اقدام به شرکت‌های کره ای اجازه می‌دهد به تجارت مربوط به خدمات با شرکت‌های ایرانی در زمینه‌هایی ماند مشاوره مدیریت، پشتیبانی حقوقی و حسابداری، مهندسی، طراحی سیستم‌های رایانه ای، گردشگری و حقوق مالکیت معنوی بپردازند.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از یک مقام وزارت دارایی این کشور نوشت: پس از تحریم‌هایی که در سال ۲۰۱۳ بر سر برنامه هسته ای ایران اجرا شدند، سئول با مبادلات دولتی در بخش خدمات از مارس ۲۰۱۴ به بعد موافقت کرد اما این اقدام تنها به امضای دو قرارداد به ارزش ۳۰ میلیون دلار محدود شد.

ولی با گذشت زمان و اطمینان فزاینده دولت درباره امکان کنترل همه مبادلات، سئول تصمیم گرفته است ممنوعیت مبادلات شرکت به شرکت را بردارد.

با اینهمه این مقام اظهار کرد: در حال حاضر تنها شرکت‌هایی که پیش از این معاملات تجاری با ایران داشتند می‌توانند قراردادهای جدید امضا کنند. قراردادهای مربوط به ساخت و ساز که ممکن است تحریم‌ها را نقض کند، اجازه داده نمی‌شوند.

وزارت دارایی کره جنوبی اعلام کرده این اقدام راه را برای شرکت‌های کره ای برای فراهم کردن خدمات در بخش‌های ساخت و ساز، ارتباطات، پزشکی و خودرو بمحض برداشته شدن تحریم‌ها هموار می‌کند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک