کد خبر 64710
۱۳۹۴/۰۲/۱۴ ۰۸:۳۹

قوچان نژاد: حضورم در پرسپولیس صحت ندارد

ساعت24- مهاجم تیم ملی فوتبال گفت: پیشنهاد پرسپولیس به من صحت ندارد.
رضا قوچان‌نژاد، با اشاره به دیدار خیریه تیم ملی ۹۸ مقابل تیم پیشکسوتان خراسان، اظهار کرد: خیلی خوشحالم که در این دیدار خیریه به میدان رفتم. ترکیب این تیم خاطرات شیرین ۵۰ سال فوتبال خراسان را به همراه داشت که بزرگان زیادی در این فوتبال حضور داشتند.

وی ادامه داد: شنبه در مراسم انتخاب مرد سال فوتبال خراسان، خاطره شیرینی برای من رقم خورد. برنامه خوبی برنامه‌ریزی شده بود و خوشحالم چنین تجربه‌ای در مشهد رقم خورد.

قوچان نژاد با اشاره به استقبال گسترده مردم نیز گفت: ما همیشه در خدمت مردم هستیم و دلیل موفقیت‌های ما حمایت مردم است. خوشحالم که مردم ایران تیم ملی خود را دوست دارند و احساس افتخار می‌کنم از این بابت و از آن‌ها ممنونم.

مرد سال فوتبال خراسان در پاسخ به این سوال که آیا پیشنهاد پرسپولیس صحت داشته یا خیر عنوان کرد: روزنامه‌ها خیلی چیزها می‌نویسند اما این موضوع صحت و وجود خارجی ندارد.

وی درباره بازگشت به فوتبال ایران عنوان کرد: هنوز در قطر هستم و خوشبختانه تیم را در لیگ نگاه داشتیم و هنوز با چارلتون هم قرارداد دارم. خدا بزرگ است و باید دید چه پیش می‌آید.

قوچان نژاد در خصوص تجربه حضور در فوتبال کشورهای عربی تصریح کرد: بعد از تجربه خوبی که در جام جهانی به دست آوردم، رفتن به کویت و قطر نیز تجربه خوبی برایم بود و لحظات شیرین و تلخی داشتم. در حال حاضر که لیگ قطر تمام شده است ترجیح می‌دهم درمورد آن صحبتی نکنم.

وی در ادامه با اشاره به تیم ملی فوتبال گفت: کی‌روش تصمیم خوبی گرفت. پروژه‌ای را آغاز کرده بود که امیدواریم بتوانیم در آینده با موفقیت آن را ادامه دهیم و خوشحالم که کی‌روش با ماست.

مهاجم تیم ملی فوتبال در خصوص مسابقات مقدماتی جام جهانی عنوان کرد: ۲ ماه دیگر باید در مقدماتی جام جهانی حضور یابیم. مهم نیست با چه تیم‌هایی هم گروه هستیم مهم این است که قدرتمند باشیم و حریفان خود را شکست دهیم.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک