کد خبر 67491
۱۳۹۴/۰۲/۲۵ ۱۵:۲۹

تازه‌ترین اخبار یارانه‌ای رییس سازمان مدیریت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: سال گذشته تعداد ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از دریافت یارانه انصراف دادند و بیش از ۴۸۰۰ میلیارد ریال در بهداشت و درمان هزینه شده است.
محمدرضا نوبخت در نشست خبری همایش تدبیر در استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: بیش از ۴۶۰ هزار میلیارد ریال یارانه به حساب افراد واریز شد.

به گزارش تسنیم از، وی افزود: نرخ تورم در زمان تحویل گرفتن دولت ۴۰ درصد بوده است که هم‌اکنون با برنامه‌ریزی‌های انجام شده این نرخ به ۱۴.۸ درصد رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: در سال گذشته تعداد ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از دریافت یارانه انصراف دادند و بیش از ۴۸۰۰ میلیارد ریال در بهداشت و درمان هزینه شده است.

نوبخت عنوان کرد:‌ در مجموع پرداختی در برنامه‌ریزی‌های سال گذشته ۵۴۳ هزار میلیارد ریال بوده است که درآمد حاصل افزون بر ۳۸۰ میلیارد ریال برآورد شده است که این مبلغ جوابگوی نیاز نیست.

وی خاطرنشان کرد: برای برنامه ششم توسعه ۲ برنامه ۵ ساله تدوین می‌شود که برنامه اول که برای سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۹ است در دست تدوین است


در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/۵۰۰۴۲۹/%D۸%AA%D۸%A۷%D۸%B۲%D۹%۸۷%E۲%۸۰%۸C%D۸%AA%D۸%B۱%DB%۸C%D۹%۸۶-%D۸%A۷%D۸%AE%D۸%A۸%D۸%A۷%D۸%B۱-%DB%۸C%D۸%A۷%D۸%B۱%D۸%A۷%D۹%۸۶%D۹%۸۷%E۲%۸۰%۸C%D۸%A۷%DB%۸C-%D۸%B۱%DB%۸C%DB%۸C%D۸%B۳-%D۸%B۳%D۸%A۷%D۸%B۲%D۹%۸۵%D۸%A۷%D۹%۸۶-%D۹%۸۵%D۸%AF%DB%۸C%D۸%B۱%DB%۸C%D۸%AA © www.tabnak.ir

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک