کد خبر 67678
۱۳۹۴/۰۲/۲۷ ۰۸:۵۹

ورود قطار گردشگری اروپایی به تبریز

ساعت24- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از ورود قطار حامل گردشگران اروپایی به تبریز خبر داد.
فرزین حق پرست گفت: قطار گردشگری اروپایی متشکل از ۴۴ نفر مسافر شنبه شب وارد تبریز شد و مسافران آن در هتل پارس اقامت کردند.

وی افزود: مسافران این قطار از کشورهای سوییس، آلمان، برزیل و دانمارک هستند و مدیریت آن را یک شرکت گردشگری اروپایی در سوییس برعهده دارد.

وی با اشاره به برنامه یک روزه آن ها، خاطر نشان کرد: این گردشگران از اماکن تاریخی تبریز از جمله پارک تاریخی ائل گلی، موزه آذربایجان، مسجد کبود، بازار تاریخی تبریز و موزه قاجار دیدن می کنند و بعد از ظهر امروز /یکشنبه/ تبریز را ترک خواهند کرد.

وی حضور این گردشگران در تبریز را راهی برای مطرح کردن این شهر در سطح جهانی دانست و گفت: هر یک از این گردشگران یک سفیر فرهنگی هستند و هریک از آن ها با نگاه متفاوت خود می توانند این شهر را در سطح جهانی معرفی و مطرح کنند.

حق پرست همچنین گفت: یکی از مزایای دیگر ورود قطارهای گردشگری به شهر تبریز این است که می تواند پتانسیل های این شهر را برای جذب سرمایه گذاران افزایش دهد.

وی یاد آوری کرد: ورورد دو قطار گردشگری در طول یک سال گذشته به تبریز و عدم بازدید آن ها از اماکن تاریخی و زیبایی های شهر تبریز انتقادهایی را در پی داشت ولی خوشبختانه با ورود این قطار و همچنین اقامت مسافران در هتل راه را برای ورود تورهای گردشگری دیگر هموار می کند.

وی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی را آماده تعامل با نهادهای و سازمان های دولتی و خصوصی عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری های مشترک زمینه های جذب گردشگری و سرمایه گذاری در این بخش افزایش یابد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک