کد خبر 68810
۱۳۹۴/۰۳/۰۱ ۰۸:۴۷

افزایش قیمت مسکن در پی افزایش تسهیلات بانکی

ساعت24-نائب رئیس اول کمیسیون اقتصادی گفت: سازندگان مسکن زمانی که مشاهده می‌کنند تسهیلات قابل توجهی وجود دارد به نسبت آن سعی می‌کنند مدیریت عرضه داشته باشند و خود را با بازار وفق دهند.
ابوذر ندیمی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، درخصوص افزایش تسهیلات مسکن و تاثیر آن بر قیمت مسکن اظهار داشت: میزان تسهیلات باید به گونه‌ای باشد که قیمت مسکن را با نقدینگی خود فرد پوشش دهد تا در نهایت منجر به خرید شود و در صورت عدم تحقق این موضوع، اثری نخواهد داشت. بنابراین زمانی که تناسب بین عرضه و تقاضا ایجاد می‌شود تاثیرگذار خواهد بود.

وی گفت: طبیعتا افزایش تسهیلات نیز منجر به افزایش مسکن خواهد بود زیرا سازندگان آن زمانی که مشاهده می‌کنند تسهیلات قابل توجهی وجود دارد به نسبت آن سعی می‌کنند مدیریت عرضه داشته باشند و از طرفی فروش خود را با بازار وفق دهند.

ندیمی در پایان تصریح کرد: بنابراین زمانی که خریداران تسهیلات بالا در اختیارشان قرار می‌گیرد، درنهایت ضرر آن متوجه فروشنده خواهد شد و متناسب با آن سود خود را افزایش می‌دهند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک