کد خبر 70542
۱۳۹۴/۰۳/۰۸ ۱۵:۱۷

تفاهم‌نامه بیمه تکمیلی فرهنگیان ۱۶ ماهه است

ساعت24- مدیرعامل شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ با اشاره به جزئیات تفاهم‌‌نامه امضا شده این شرکت با وزارت آموزش و پرورش گفت: این تفاهم‌نامه به مدت ۱۶ ماه به امضا رسیده است.
سید مرتضی ادیانی ، با اشاره به قرارداد امضا شده فی‌مابین شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ و وزارت آموزش و پرورش جهت پوشش بیمه تکمیلی فرهنگیان اظهار داشت: این قرارداد براساس تفاهم‌نامه امضا شده ۱۶ ماه خواهد بود.

وی تصریح کرد: در این تفاهم‌نامه آمده است که ۴ ماه به صورت صندوقی (حق‌العمل‌کاری)‌ و بعد از آن نوع و شکل همکاری طبق نظر آموزش و پرورش و شرکت بیمه آتیه‌سازان ادامه پیدا می‌کند.

مدیرعامل شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ با تأکید بر اینکه در این قرارداد، فرهنگیان آموزش و پرورش سرانه ۱۵ هزار تومانی را به این وزارتخانه پرداخت خواهند کرد، گفت: بیمه تکمیلی آتیه‌سازان در این مدل، مدیریت بر هزینه‌ها را خواهد داشت و در واقع این شرکت فقط کارمزد خود را جهت ارائه خدمات از وزارت آموزش و پرورش دریافت می‌کند.

ادیانی با اشاره به آمار فرهنگیان تحت پوشش شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ خاطرنشان کرد: بالغ بر یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از فرهنگیان طبق قرارداد امضا شده از خدمات بیمه تکمیلی آتیه استفاده خواهند کرد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک