کد خبر 74871
۱۳۹۴/۰۳/۲۶ ۱۴:۳۴

کشف مشروبات الکلی با برچسب کنسرو لوبیا

ساعت 24- دادستان عمومی و انقلاب تبریز از کشف عمده مشروبات الکلی با برچسب کنسرو لوبیا خبر داد.
موسی خلیل‌الهی اظهار داشت: پیرو گزارش‌های مردمی و در پی صدور مجوز بازرسی به مأمورین اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان آذربایجان‌شرقی، مأمورین مذکور با شگردهای خاص پلیسی موفق به دستگیری فردی به نام (م . ن) در حین ورود به انبار می‌شوند؛ در بازرسی از انبار موجود، مقادیر زیادی حلبی‌های ۱۷ کیلویی با برچسب کنسرو لوبیا به تعداد ۳۰۴۷ عدد کشف می‌گردد.

وی افزود: طی بازرسی صورت گرفته از محتوای حلبی‌های مکشوفه، مقادیر زیادی از انواع مشروبات الکلی با جاسازی‌های ماهرانه با برچسب کنسرو لوبیا که حسب اظهارات متهم قرار بوده به مقصد تهران ارسال شود کشف و توقیف می‌گردد.

دادستان عمومی و انقلاب تبریز ادامه داد: متهم یاد شده دارای ۵ فقره سابقه کیفری با موضوع مشروبات الکلی است و با ارجاع گزارش به یکی از شعب بازپرسی، متهم مورد بازجویی قرار گرفته و بعد از بازجویی‌های لازم و تفهیم اتهام، متهم با صدور قرار بازداشت قانونی به زندان تبریز معرفی و تحقیقات در جهت تکمیل پرونده در حال رسیدگی است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک