کد خبر 76183
۱۳۹۴/۰۳/۳۱ ۱۵:۴۳

دو ایرانی در میان بهترین‌های لیگ جهانی والیبال

ساعت 24- بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی فدراسیون جهانی والیبال میلاد عبادی‌پور تا این لحظه بهترین آبشار زن و سید محمد موسوی بهترین مدافع لیگ جهانی ۲۰۱۵ بوده اند.
عبادی‌پور و موسوی بهترین‌های لیگ جهانی بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی سایت رسمی مسابقات لیگ جهانی والیبال ۲۰۱۵، میلاد عبادی‌پور بازیکن تیم ملی والیبال کشورمان با ۵۴.۷۶ درصد موفقیت در زدن آبشار تا این لحظه (قبل مسابقه هشتم کشورمان) در صدر بهترین آبشار زنان لیگ جهانی امسال قرار گرفته است، و شهرام محمودی هم در رتبه پنجم جای گرفته است.

طبق آمارهای ارائه شده عبادی‌پور ۴۶ آبشار زده که ۵۴.۷۶ درصد آنها موفقیت آمیز بوده است، پس از عبادی‌پور ریکاردو لوکارلی از برزیل با ۵۴.۲۹ درصد در جایگاه دوم و آرون راسل آمریکایی با ۵۴.۱۲ درصد در جایی سوم این جدول قرار دارد، ضمن آن که شهرام محمودی دیگر بازیکن تیم ملی کشورمان با ۵۳.۰۸ درصد موفقیت در زدن آبشار در رتبه پنجم جدول بهترین آبشار زنان لیگ جهانی ۲۰۱۵ قرار دارد.

**موسوی بهترین مدافع

از طرف دیگر آمارها نشان می‌دهد که سید محمد موسوی عراقی مدافع تیم ملی والیبال کشورمان نیز تا این لحظه از رقابت‌ها بهترین مدافع لیگ جهانی ۲۰۱۵ بوده است.

او بالاتر از سیمونه آنتزانی از ایتالیا و آندری آشچف روس در صدر بهترین مدافعان لیگ جهانی قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک