کد خبر 76270
۱۳۹۴/۰۴/۰۱ ۰۸:۳۸
جوان:

«خندوانه» سفارش جایی نیست

ساعت24- رامبد جوان اعلام کرد به خاطر چهار نوبت پخش مجدد برنامه‌اش از همزمانی پخش اصلی آن با «عمو پورنگ» و «ماه عسل» نگران نیست.
رامبد جوان مجری و کارگردان «خندوانه» در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به اینکه آیا نگران نیستید پخش همزمان برنامه با آثاری چون «عمو پورنگ» و «ماه عسل» از بینندگان شما بکاهد، اظهار کرد: برنامه ما قبل از ماه مبارک رمضان ساعت ۲۲ روی آنتن می‌رفت. در مدیریت زمان بندی که مسئولان تلویزیون برای رمضان انجام دادند این تصمیم را گرفتند که ما ۱۹:۳۰ روی آنتن برویم و فکر نمی‌کنم این موضوع مشکلی داشته باشد.

وی افزود: به خاطر اینکه ما تکرارهای متعددی داریم نگرانی برایمان وجود ندارد. ما پس از پخش در ساعت ۱۹:۳۰ در ساعت‌های ۲۴، ۷ صبح، ۱۱ صبح و ۱۶ بعد از ظهر دوباره روی آنتن می‌رویم و علاقمندان می‌توانند در این زمان کار ما را تماشا کنند.

جوان تصریح کرد: ضمن اینکه کار ما سفارش جایی نیست و «خندوانه» دغدغه همه است. جامعه نباید فراموش کند که باید شاد باشد.

این بازیگر و کارگردان همچنین درباره فیلم و سریال‌سازی نیز گفت: فعلا فقط درگیر «خندوانه» هستم.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک