کد خبر 76770
۱۳۹۴/۰۴/۰۲ ۱۴:۱۳

حقوق ۴۰۰ دلاری برای هر مخالف سوری

ساعت24-ارتش آمریکا به هر مخالف در سوریه ماهانه ۴۰۰ دلار می پردازد.
وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد مخالفان دولت سوریه که برای مقابله با داعش، تحت آموزش نظامی قرار می گیرند ماهانه رقمی بین ۲۵۰ تا ۴۰۰ دلار دریافت می کنند.

این رقم بستگی به مهارت ها، رفتارها و جایگاه هر فرد در نیروی نظامی خواهد داشت.

هنوز به طور دقیق تعداد مخالفانی که از آمریکا حقوق دریافت خواهند کرد مشخص نیست.

در هفته گذشته هم سخنگوی وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد هم اکنون ۲۰۰ جنگجوی مخالف سوری تحت آموزش قرار دارند. همچنین ۱۵۰۰ نفر دیگر نیز مرحله گزینش را گزرانده اند.

"اشتون کارتر" وزیر دفاع آمریکا در ماه گذشته میلادی نیز گفت که جنگجویان سوری که در ماموریت آمریکا علیه داعش مشارکت کنند پول می گیرند.ا و در آن زمان مبلغ پرداختی را ذکر نکرد.

سخنگوی پنتاگون هم گفت که مخالفان حقوق می گیرند.

رویترز نوشت: حدود ۶ هزار نفر از نیروهای سوری مخالف برای حضور در دوره های آموزش نظامی آمریکا اعلام آمادگی کرده اند. آمریکا قصد دارد از میان مخالفان معتدل دولت بشار اسد یک نیروی نظامی جدید برای جنگ با داعش ایجاد کند.

قرار است آموزش این نیروها توسط مربیان آمریکایی در پایگاه های نظامی در قطر، عربستان سعودی، اردن و ترکیه انجام شود.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفته بود که آموزش این افراد با کُندی زیادی انجام می شود. دلیل این مسئله پیچیدگی ها در بررسی و گزینش داوطلبان و خارج کردن آنها از سوریه است.

مقامات آمریکایی تاکید کرده اند که این افراد را برای جنگ با داعش آموزش می دهند. این افراد قبل از آغاز دوره آموزشی باید سندی را امضا کنند و متعهد به احترام به قانون و حقوق بشر شوند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک