کد خبر 78150
۱۳۹۴/۰۴/۰۸ ۱۱:۲۵

فیلم سازان ایرانی به مکزیکوسیتی دعوت شدند

ساعت24- جشنواره بین المللی فیلم کوتاه محیط زیست با همکاری سفارت مکزیک در ایران از فیلم سازان ایرانی برای شرکت در این جشنواره دعوت کرد.
جشنواره بین المللی فیلم کوتاه محیط زیست که هر ساله در کشور مکزیک برگزار می شود، با همکاری سفارت مکزیک در ایران از فیلم سازان، تهیه کنندگان، سینماگران، کارگردانان و نهادهای ذی ربط برای ارسال فیلم های کوتاهی با مضمون محیط زیست دعوت به عمل آورد.

بر اساس گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه محیط زیست از تاریخ ۵ تا ۷ اکتبر برابر با ۱۳ تا ۱۵ مهرماه سال جاری در شهر مکزیکوسیتی برگزار خواهد شد.

مهلت نهایی ثبت نام در این جشنواره تا تاریخ ۲ جولای برابر با ۱۱ تیرماه جاری است.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در جشنواره به وب سایت رسمی این جشنواره به آدرس http://ecofilmfestival.org مراجعه کنند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک