کد خبر 78918
۱۳۹۴/۰۴/۱۰ ۱۶:۱۲

حمایت امیر تتلو از انرژی هسته ای+تصویر

ساعت 24- امیر مقصودلو در جدیدترین موسیقی خود برای جلب توجه مسئولین وزارت ارشاد قصد دارد آهنگی با مضمون انرزی هسته ای تهیه کند.
امیر مقصودلو معروف به امیر تتلو از آن دسته خوانندگانی است که تلاش های مختلفی برای دریافت مجوز از وزارت ارشاد کرده است، او با خواندن موسیقی های مناسبتی مختلف سعی بر آن دارد که اعتماد مسئولین وزارت ارشاد را جلب کند. از جمله کارهای مناسبتی وی باید به مواردی چون: صاحب ویژه ماه مبارک رمضان، من یکی از اون یازده تام ویژه مسابقات جام جهانی و .... اشاره کرد. امیر تتلو در جدیدترین موسیقی خود قصد دارد در مورد مسئله هسته ای آهنگی بسازد، وی با انتشار فایل صوتی در فضای مجازی هدف خود از خواندن آهنگ های مناسبتی را وادار نمودن مسئولین وزارت ارشاد برای دادن مجوز به این خواننده زیر زمینی است.



همچنین با بیان این که قصد دارد با دریافت مجوز برای طرفداران خود در داخل کشور کنسرت برگزار کند، از وطن پرستی اش گفته که به جاهای مختلفی در جهان رفته است ولی فقط علاقه دارد در ایران باشد و در کشور خود باشد. در انتها هم گفت امیدوار است که خواندن این آهنگ تاثیر مثبتی در نگاه مسئولین وزارت برای دادن مجوز داشته باشد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک