کد خبر 79592
۱۳۹۴/۰۴/۱۴ ۰۹:۴۲

چاوشی فر رکورد زد و جهانی شد

ساعت24- جمال چاوشی فر در هشتمین روز حضور در مجارستان، علاوه بر جابجایی رکورد ملی ماده 50 متر کرال پشت سهمیه مسابقات جهانی کازان2015 را کسب کرد.
شیرجه و واترپلو؛ چاووشی فر صبح امروز(شنبه) و با درخواست کادر فنی تیم ملی و موافقت کمیته مسابقات برای بار مجدد در ماده ۵۰ متر کرال پشت شرکت کرد و توانست ضمن جابه جایی رکورد سهیمه مسابقات جهانی کازان را کسب کند.
نماینده ایران در رکورد گیری ماده ۵۰ متر کرال پشت رکورد ۲۶ ثانیه و ۳۶ صدم ثانیه را به نام خود ثبت کرد و جهانی شد.
کاپیتان تیم ملی شنا با این نتیجه ۵ صدم ثانیه بهتر از رکورد مورد نیاز فدراسیون جهانی شنا (فینا) شنا کرد و به طور مستقیم سهمیه مسابقات جهانی کازان را گرفت.
رکورد پیشین ماده ۵۰ متر کرال پشت در اختیار خود چاوشی فر بود.
این شناگر در فروردین ماه سال جاری و در جریان رقابت های جایزه بزرگ دبی این مسافت را در ۲۶ ثانیه و ۴۴ صدم ثانیه شنا کرده بود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک