کد خبر 82096
۱۳۹۴/۰۴/۲۴ ۱۷:۵۳

داعش در الجزایر اعلام موجودیت کرد

ساعت 24- گروهک تروریستی داعش با انتشار ویدیویی مدعی شده که در الجزایر نیز حضور دارد و مردم این کشور را به آغاز جنگ و خونریزی تهدید کرد.
گروهک تروریستی داعش با انتشار ویدیویی مدعی شده که در الجزایر نیز جنگ به راه خواهد انداخت و مردم این کشور را به کشت و کشتار تهدید کرد.

شبکه خبری «المیادین»، که این ویدیو را منتشر کرده اعلام کرد که داعش همچنین مدعی شده گروه‌های «سکیکده و «صحار» الجزائر با این گروهک تروریستی بیعیت کرده‌اند.

بر اساس این خبر دو فرد به نام‌های «ابو البراء الجزایری» و «ابوحفص الجزایری» در این ویدیو با قرائت پیامی مردم الجزایر را تهدید کرده که در کشورشان جنگ به راه خواهند انداخت و الجزایر را دروازه‌ای به سویه آنچه «آندلس» نامیده، خواند.

گروهک تروریستی داعش که بیش از هرجای دیگری در سوریه و عراق متمرکز شده در لیبی، مصر،‌ عربستان و لبنان نیز اعلام موجودیت کرده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک