کد خبر 83575
۱۳۹۴/۰۵/۰۲ ۱۳:۳۱

داعش: پاریس را مملو از اجساد میکنیم!

ساعت24-تروریست‌های گروه تکفیری صهیونیستی داعش در ویدئوی جدیدی اعلام کردند خیابان‌های پاریس را مملو از اجساد می‌کنند.
تروریست‌های گروه تکفیری صهیونیستی داعش در ویدئوی جدیدی اعلام کردند خیابان‌های پاریس را مملو از اجساد می‌کنند.

دیلی میل نوشت: در تصاویری از یک ویدئو که توسط دفتر تبلیغات این گروه تروریستی در استان حما واقع در غرب سوریه در فضای مجازی منتشر شده است یک داعشی به سر یک زندانی شلیک می‌کند و سپس جسد وی را با لگد از صخره‌ای به پائین پرتاب می‌کند.

این ستیزه جو به زبان فرانسوی می گوید یکی از حدود ۵۰۰ شهروند فرانسوی است که برای داعش در خاورمیانه می‌جنگد.

این تروریست داعشی سپس اعلام می کند که «پیام» وی نه تنها برای فرانسه بلکه برای کل جامعه بین الملل است و اینکه داعش «مرگ را دوست دارد همچنانکه شما زندگی را دوست دارید.»

این ویدئوی (گروه تکفیری صهیونیستی) داعش تنها یک روز پس از انتشار مجله تبلیغاتی فرانسوی زبان این گروه تروریستی در فضای مجازی، منتشر شده است.

(گروه تکفیری صهیونیستی) داعش در این مجله از حمله ۲۶ ژوئن پیکارجویانش در فرانسه تمجید کرد؛ حمله‌ای که در آن یاسین صالحی در حالی که پرچم ( گروه تکفیری صهیونیستی ) داعش را حمل می‌کرد، سوار بر کامیونی به داخل کارخانه تولید گاز در شهر سنت کوئنتین فالاویر در ۴۰ کیلومتری لیون یورش برد و سرِ بریده‌ی ارو کورنارا، کارفرمایش را به یکی از دروازه‌های این کارخانه آویخت.

به دنبال این حمله، مانوئل والس، نخست وزیر فرانسه هشدار داد که این کشور ممکن است در آینده با حملات بیشتری مواجه شود.

نخست وزیر فرانسه گفت: سخت است که جامعه‌ای سال‌ها زیر سایه تهدیدِ حمله زندگی کند، سوال این نیست که آیا حمله دیگری نیز در کار خواهد بود، سوال آن است که این حمله چه زمان به وقوع می‌پیوندد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک