کد خبر 83744
۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۱:۵۷

درام عاشقانه «سیب» در سینما

ساعت24- حافظ آهی پس از هشت سال دوری از تئاتر، فیلم کوتاه «سیب» را در سینما ساخت.
laquo;سیب» یک درام عاشقانه است که توسط حافظ آهی نوشته شده و بعد از نگارش فیلمنامه، یک ماه مرحله پیش‌تولید، هشت روز فیلمبرداری، هم اکنون در مرحله تدوین و صداگذاری است و تا ده روز آینده فیلم آماده نمایش خواهد شد.

حافظ آهی درباره ورودش به سینما و همچنین نخستین تجربه کارگردانی فیلم داستانی‌اش می‌گوید: «با وجود اینکه در چند سال گذشته، با ساخت فیلم‌های تجربی و مستند، لذت فیلم‌سازی را چشیده بودم اما «سیب» را اولین تجربه جدی خودم در سینما می‌دانم. همراهی گروهی از بهترین‌های امروز سینمای ایران در کنار من اتفاق خوبی بود. امیدوارم این تجربه، مقدمه‌ای باشد برای قدم‌های محکم‌تری در آینده نزدیک.»

ساناز مصباح، پیام امیرعبداللهیان، مریم معینی و عباس غفاری بازیگران «سیب» هستند و تهیه کنندگی آن را نیز آهی خود برعهده دارد.

آهی که از سال ۱۳۷۵ با بازی در نمایش «صدای زنگ در مه» به کارگردانی سیامک صفری به دنیای هنرهای نمایشی پا گذاشت، حضور در بیش از صد نمایش و تله‌تئاتر، به عنوان بازیگر، نمایشنامه‌نویس و کارگردان را تجربه کرده و از سال ۱۳۸۵ همزمان با تحصیل در رشته سینما، به برنامه‌سازی در رادیو و تلویزیون و ساخت فیلم مستند مشغول شد.

به گزارش ایسنا، دیگر عوامل «سیب» که با حافظ آهی همکاری دارند عبارتند از جانشین تهیه‌کننده و مجری طرح: فرناز شهیدثالث، مدیرتولید: فاطمه امینی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: شقایق طیبی، دستیار دوم کارگردان: مرضیه شریعتمداری، منشی صحنه: مژگان شعبانی، فیلمبردار: حامد حسینی، دستیاران فیلمبردار: مرتضی پرگلی، مهدی حسین‌پور، تدوین: مرتضی خدمتلو، صدابردار، صداگذار و ترکیب صدا: فریال خزاعی، طراح صحنه: علی‌پویا قاسمی، دستیار صحنه: کیوان شهیدثالث، طراح لباس: مریم معینی، طراح گریم: شیما حیدری، عکاس: ساینا قادری و جلوه‌های ویژه بصری: فربد جلالی.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک