کد خبر 84045
۱۳۹۴/۰۵/۰۴ ۱۲:۳۱

تصادف خودروهای گران قیمت در شمال شهر

ساععت24-بی‌احتیاطی راننده کامیون خاور به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه، منجر به تصادف ۶ خودروی دیگر شد.
بی‌احتیاطی راننده کامیون خاور به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه، منجر به تصادف ۶ خودروی دیگر شد.

سرهنگ مراد مرادی درباره جزییات تصادف زنجیره ای کامیونت با ۶ دستگاه خودروی سواری در تقاطع خیابان دولت گفت : ساعت ۱۳ مورخ سوم مرداد یک کامیونت خاور یخچال‌دار در مسیر شمال به جنوب بلوار کاوه، بعد از پل صدر، در حال حرکت بود که در تقاطع خیابان دولت با ۶ وسیله نقلیه برخورد کرد.

وی افزود: این کامیونت خاور به‌ علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه از مسیر خود منحرف شده و در ابتدا با ۳ وسیله سواری ـ دو خودرو پژو ۲۰۶ و یک دستگاه اسپورتژـ که در مسیر شمال به جنوب در حال تردد بودند، تصادف کرد.

سرهنگ مرادی افزود: این کامیونت در ادامه نیز به‌علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با ۳ خودروی دیگر از جمله پراید، سواری کیا و لکسوس مجدداً برخورد کرد.

وی با اعلام اینکه در جریان این تصادف زنجیره ای جمعا ۶ دستگاه خودروی سواری با هم برخورد کردند، افزود: یک زن سرنشین خودرو ۲۰۶ که حدودا ۵۰ ساله است در این حادثه مجروح شد که بلافاصله به مرکز درمانی منتقل شد.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، خسارت و آسیب در این تصادف را شدید اعلام کرد و گفت: بی‌احتیاطی از جانب راننده خاور به‌علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطّی از سرعت مطمئنه علت اصلی این تصادف گزارش شده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک