کد خبر 84660
۱۳۹۴/۰۵/۰۶ ۱۷:۲۴

امیرعبداللهیان: عربستان با آتش بازی کرد

ساعت 24- معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه تاکید کرد که تهران تداوم توسل به زور دریمن را عامل تشدید فزاینده ناامنی و گسترش تروریسم در منطقه می‌داند.
حسین امیر عبداللهیان روز سه شنبه در گفت و گو با شبکه خبری العالم ، با بیان اینکه عربستان سعودی با اعمال خطای استراتژیک در حمله به یمن با آتش بازی کرد، گفت: این کشور اکنون در حال بازی با موضوع آتش بس است.

وی با بیان اینکه عربستان سعودی با اعمال خطای استراتژیک در حمله به یمن با آتش بازی کرد، شرایط انسانی در یمن را فاجعه آمیز برشمرد و تصریح کرد: همه باید به مردم یمن و سازمان ملل در توقف تجاوز و رفع محاصره انسانی کمک کنند.

معاون وزیر خارجه با بیان اینکه بحران یمن راهکار سیاسی دارد، گفت: تهران تداوم توسل به زور در یمن را عامل تشدید فزاینده نا امنی و گسترش تروریسم درمنطقه می داند.

امیرعبداللهیان بازگشت به راهکار سیاسی در منطقه و یمن را به نفع همه بازیگران داخلی و کشورهای منطقه دانست و افزود: جریانات سیاسی موثر و گروه های اصیل یمنی با برخورداری از درک بالای سیاسی، ضمن مبارزه جدی با تروریسم از راهکار گفت وگوی ملی و توافق یمنی- یمنی و تلاش های سازمان ملل حمایت می‌کنند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک