کد خبر 8745
۱۳۹۳/۰۲/۳۱ ۰۹:۳۷
رييس هيات مديره انجمن شركت هاي حمل و نقل بين المللي:

بخشنامه‌های پیدرپی گمرگ، بلای جان حمل و نقل

بخشنامه‌های پیدرپی گمرگ، بلای جان حمل و نقل
سایت خبری تحلیلی ساعت 24- جواد سمساريلر در گفت و گو با خبرنگار سایت خبری تحلیلی ساعت 24 اعلام کرد: با توجه به تعدد دستورالعمل‌های گمرکی باید فاتحه ترانزیت در کشور را خواند.
رييس هيات مديره انجمن شركت هاي حمل و نقل بين المللي با اشاره به این که از چندین سال پیش گمرک عادت داشت، علاوه بر قانون مصوب خود بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های تکمیلی صادر کند گفت این رویه غلط در دولت تدبیر و امید نیز ادامه پیدا کرده است که در واقع به بزرگترین مشکل برای بخش حمل و نقل کشور به ویژه ترانزیت کالا تبدیل شده است.
سمساريلر با تأکید بر این که در سال‌های 91 و 92 حجم ترانزیت کالا به شدت کاهش یافته است، افزود بخش بزرگی از این کاهش نه به خاطر تحریم‌ها بلکه به دلیل همین بخشنامه‌ها رخ داده است.
رييس هيات مديره انجمن شركت هاي حمل و نقل بين المللي افزود در شرایطی که اقتصاد ایران با مشکلات تحریمی و به ویژه محدود بودن ارتباطات بانکی رو به رو است نباید متولیان اقتصادی کشور مشکلات مجددی بر بخش ترانزیت بی‌افزایند. وی بعد از دستورالعمل‌های روزمره مسئله بیمه را دومین مشکل اساسی در بحث ترانزیت خوانده بود.
به گزارش سایت خبری تحلیلی ساعت 24 پیش از این مسعود کرباسیان رئیس کل گمرک ایران اعلام کرده بود دستورالعمل‌های متعدد گمرکی به خاطر تعدد قوانین از سوی سازمان‌های مربوط به گمرک رخ می‌دهد و سیاست گمرک کاهش این آیین نامه‌ها است.
در سال گذشته آمار ترانزیت کالا کاهشی 16.5 درصدی را تجربه کرد اما پیش‌بینی می‌شود در سال 93 آمار ترانزیت مثبت شود. بیشترین کاهش حجم ترانزیت در سال گذشته مربوط به ترانزیت هوایی و ریلی بوده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک