کد خبر 92383
۱۳۹۴/۰۶/۱۰ ۱۴:۲۷

بارش برف در مازندران

ساعت 24- رییس هیات کوهنوردی کلاردشت از بازماندن ۱۵ کوهنورد خارجی از صعود به قله های علم کوه و تخت سلیمان به علت بارش برف و کولاک و شرایط نامساعد جوی در این شهرستان کوهستانی استان مازندران خبر داد.
علی فرضی افزود: این کوهنوردان در قالب دو گروه از کشور آلمان به این منطقه سفر کردند و امروز این افراد به علت بارش برف، کولاک شدید و طوفانی بودن هوا در ارتفاعات موفق به صعود به این قله ها نشدند.

وی افزود: شش نفر از کوهنوردان استرالیایی نیز که اوایل هفته جاری به این قله ها صعود کرده بودند در ایستگاه های ارتفاعات حضور دارند و در صورت مساعد شدن شرایط جوی امروز و یا فردا به منطقه باز می گردند.

رییس هیات کوهنوردی کلاردشت، گفت: اکنون بارندگی شدید و ریزش برف در ارتفاعات این منطقه ادامه دارد به نحوی که گستره ای از ارتفاعات بیش از هزار و ۸۰۰ متری سرچال و قله های تخت سلیمان و علم کوه پوشیده از برف شده است.

قله های علم کوه و تخت سلیمان در ماه اردیبهشت تا مهر هر سال میزبان شمار زیادی از کوهنوردان خارجی از کشورهای مختلف از جمله آلمان، اتریش، فرانسه، چک، آمریکا و اسپانیا است.

قله تخت سلیمان به ارتفاع چهار هزار و ۶۵۹ متر در منطقه علم چال و قله علم کوه نیز با ارتفاع حدود چهار هزار و ۸۵۰ متر در قسمت جنوب غربی شهر کلاردشت واقع است.

قلّه علم کوه پس از دماوند دوّمین قله مرتفع ایران و دارای فنّی ترین و سخت ترین مسیرهای سنگ نوردی و دیواره نوردی در کشور است.

شهرستان تاریخی و کوهستانی کلاردشت با جمعیتی دستکم ۵۰ هزار نفر درغرب مازندران واقع است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک