کد خبر 95983
۱۳۹۴/۰۶/۲۸ ۱۸:۵۹

سه روز عزای عمومی در امارات

ساعت 24- رئیس دولت امارات عربی متحده در یک اقدام عجیب و کم سابقه به دلیل مرگ فرزند حاکم امارت دبی، سه روز عزای عمومی در سراسر این کشور اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری المدینه، شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان رئیس دولت امارات متحده عربی به دلیل مرگ شیخ راشد بن محمد بن راشد آل مکتوم که صبح امروز به دلیل ایست قلبی فوت کرده ، سه روز عزای عمومی در سراسر امارات متحده عربی اعلام کرد و دستور داد،‌ در این مدت سه روز پرچم این دولت به نشان عزاداری نیمه افراشته شود.

البته در خصوص علت مرگ شیخ راشد بن محمد بن راشد آل مکتوم حرف و حدیث بسیار است و حتی برخی از منابع خبری اعلام کرده اند، که شیخ راشد با حضور در تجاوز عربستان و کشورش به خاک یمن در این نبرد حضور داشته و در میدان جنگ کشته شده است.

پیشتر نیز عربستان سعودی در خبرهایی ضد و نقیض از فوت فرمانده نیروی هوایی ارتش عربستان سعودی خبر داده بود، که بعد از گذشت مدتی و درز اصل ماجرا به رسانه ها، فاش شد وی در جریان تجاوز به خاک یمن به دست ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به هلاکت رسیده بود.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک