کد خبر 96495
۱۳۹۴/۰۶/۳۱ ۱۰:۱۸

صعود امیرمهدی ژوله و حذف امین حیایی

ساعت 24-امیرمهدی ژوله در پایان زمان رای‌گیری برای انتخاب بهترین استندآپ در مرحله دوم و در رقابت با امین حیایی موفق به شکست امین حیایی شد.
امیر مهدی ژوله در پایان ۷۲ ساعت رقابت پیامکی توانست ۲ میلیون و ۲۴۰ هزار و ۸۴۶ رای کسب کند. در مقابل امین حیایی ۲ میلیون و ۲۴۰ هزار و ۶۴۳ رای به‌دست آورد.

رقابت امین حیایی و امیرمهدی ژوله باوجود حاشیه‌های سیاسی و جناحی که درمیان طرفداران این دو کمدین به وجود آمده بود؛ آن اندازه شانه‌به شانه‌ بود که پیش‌بینی برنده این مسابقه کار دشواری بود.

این دو هنرمند که در مرحله‌‌ی اول مسابقات بالاترین آرا را به دست آورده بودند، در مرحله‌ی دوم هم‌گروه شده و اجراهای قابل تاملی را برای علاقمندان خود به تماشا گذاشتند که سرانجام با آرای بالایی توانستند محبوبیت خود را میان مخاطبان خندوانه به اثبات برسانند. اما در پایان این ژوله بود که امین حیایی را پشت سر گذاشت و به عنوان برنده به مرحله بعدی مسابقه راه یافت.

خندوانه از اول مهر ساعت پخش برنامه ۲۲ و ۱۵ دقیقه می‌شود. این برنامه‌ پیش از این ساعت ۲۳ از شبکه‌ی نسیم روی آنتن می‌رفت

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک